12 auto's

Filter Filter resetten

Vanderborght Rotselaar

2020  86443 km  Benzine  Manueel 

€ 29.690

Provan

2019  109011 km  Benzine  Manueel 

€ 22.750

|carpass

myCar.be

2020  55278 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 24.990

|carpass

Vanderborght Boortmeerbeek

2019  71065 km  Benzine  Manueel 

€ 26.800

Provan

2020  59525 km  Diesel  Automaat 

€ 27.990

|carpass

Ford Rousseau Tournai - Mouscron

2012  101092 km  Diesel  Automaat 

€ 13.500

|carpass

De Autospecialist Sint-Niklaas

2018  85186 km  Diesel  Automaat  Andere

€ 25.895

CIAC Gent NV

2018  73132 km  Diesel  Manueel 

€ 22.990

|carpass

Vanderborght Rotselaar

2019  67734 km  Benzine  Manueel 

€ 28.877

|carpass

Dacia Nericars Retinne

2020  85569 km  Diesel  Automaat  Monovolume

€ 23.990

|carpass

Decaigny Izegem

2018  87515 km  Diesel  Automaat  Monovolume

€ 29.975

|carpass

IF Cars

2008  389746 km  Diesel  Manueel 

€ 3.450

|carpass

Over Ford

Ford Galaxy tweedehands

Ford Galaxy tweedehands: voor een betrouwbare, betaalbare en sportieve wagen

Is je huidige auto aan vervanging toe en ben je daarom op zoek naar een andere wagen? Met een Ford Galaxy tweedehands wagen kies je voor een betaalbare en betrouwbare wagen. Bovendien kenmerkt iedere Ford Galaxy occasie zich door een sportieve uitstraling. Een tweedehands Ford Galaxy kopen doe je niet zonder research, want je wilt natuurlijk weten wat je in huis haalt. Daarom vertelt Vroom je alles over dit automerk en benoemen we enkele populaire Ford Galaxy tweedehands modellen. Dit maakt een tweedehands Ford Galaxy kopen een stuk gemakkelijker!

Geschiedenis van de Ford Galaxy?

Het Amerikaanse Ford is in 1903 opgericht door Henry Ford nadat hij zijn eerste auto al bouwde in 1896. Het bedrijf richtte zich voornamelijk op het bouwen van passagiersvoertuigen en commerciële voertuigen. Luxe wagens werden uitgebracht onder de naam Lincoln. Een van de meest succesvolle modellen uit de beginjaren was de T-Ford. De auto was op die manier ook toegankelijk voor mensen met een minder gevulde portemonnee. Waar Aston Martin, Volvo, Land Rover en Mazda voorheen ook deel uitmaakten van Ford, zijn nu alleen Lincoln en Troller nog over. Naast auto's en trucks brengt Ford ook allerlei bussen op de markt. Verder is de bouwer ook lange tijd intensief betrokken geweest bij de motorsport.

Waar komt de naam Ford Galaxy vandaan?

De naam Ford Galaxy is natuurlijk een verwijzing naar oprichter Henry Ford. Met de productie van praktische en betaalbare auto's heeft hij het leven van veel mensen positief veranderd. Al op jonge leeftijd toonde hij interesse in mechanische zaken en maakten hem uiteindelijk tot een ware genius. Uiteindelijk overleed hij op 7 april 1947 op de respectabele leeftijd van 83 jaar. Zijn erfgoed heeft de wereld voorgoed veranderd, want ook nu nog kopen veel mensen een Ford Galaxy tweedehands. Iedere Ford Galaxy tweedehands is praktisch, betaalbaar en betrouwbaar.

Waar staat het logo van Ford Galaxy voor?

Het logo op een tweedehands Ford Galaxy heeft door de jaren heen verschillende gedaanteverwisselingen ondergaan. De geschreven letters zijn al snel na oprichting van het bedrijf geïntroduceerd en sindsdien altijd gebleven. Sinds 1976 kom je het zilveren en blauw Ford-ovaal bij iedere wagen tegen. Het is dé identificatiebadge van Ford en op die manier pik je er een Ford Galaxy tweedehands wagen gemakkelijk en snel uit.

Populaire modellen van een Ford Galaxy tweedehands

In je speurtocht naar een Ford Galaxy tweedehands wagen, kom je nog andere populaire modellen tegen. De Ford Ka tweedehands is een ideale stadsauto. Hij is compact en dus manoeuvreer je gemakkelijk overal tussendoor. Ga je liever voor een wagen die een slagje groter is? Dan is de Ford Fiesta tweedehands een prima keuze. Hij is er in verschillende uitvoeringen en hij brengt je gemakkelijk van A naar B. Met een Ford Mustang tweedehands heb je een echte klassieker tot je beschikking. Hij heeft daarbovenop een sportieve uitstraling. Tot slot is er ook de Ford Kuga tweedehands, een indrukwekkende SUV.

Waarom je kiest voor een Ford Galaxy tweedehands

Een Ford Galaxy tweedehands aanschaffen is om meerdere redenen interessant. Waarom kan je best kiezen voor een Ford Galaxy tweedehands?

  • Een Ford Galaxy tweedehands is betaalbaar en daarom is het merk toegankelijk voor een breed publiek.
  • Ieder voertuig kenmerkt zich door een sportieve uitstraling.
  • Een Ford is er in verschillende uitvoeringen en dit maakt het automerk interessant voor allerlei doelgroepen.

Ford Galaxy tweedehands kopen? Bekijk het aanbod Ford Galaxy tweedehands auto’s via Vroom

Op zoek naar een andere auto en gaat je voorkeur uit naar een betaalbaar en betrouwbaar voertuig? Dan is een Ford Galaxy tweedehands wagen een uitstekende keuze. Op de site van Vroom kies je uit duizenden voertuigen. Wil je weten hoe een Ford Galaxy rijdt? Maak dan eens een proefrit in de wagen die je op het oog hebt. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen.