7 auto's

Filter Filter resetten

Classic Youngtimers Consultancy

1977  30578 km  Benzine  Automaat  Andere

€ 37.500

Skillter.com

1967  140261 km  Andere  Automaat 

€ 25.200

Skillter.com

1987  139852 km  Andere  Automaat 

€ 12.100

Skillter.com

1989  131966 km  Andere  Automaat  Andere

€ 11.000

Skillter.com

1967  140261 km  Andere  Automaat 

€ 25.200

Skillter.com

1987  139852 km  Andere  Automaat 

€ 11.800

Skillter.com

1989  131966 km  Andere  Automaat  Andere

€ 10.700

Over Lincoln

Lincoln tweedehands

Lincoln tweedehands: rijden in een luxe wagen

Is een Lincoln tweedehands auto een droom van je? Een tweedehands Lincoln kopen is een uitstekende keuze als je voorkeur uitgaat naar een luxe wagen. Deze auto's in het luxere segment bieden volop ruimte en vrijheid. Het merk is vooral bekend vanwege de lange limousine, maar er zijn nog veel meer wagens op de markt geïntroduceerd. En omdat je kiest voor een Lincoln tweedehands wagen ben je ook voordeliger uit. Wat maakt een tweedehands Lincoln populair en welke voordelen biedt het rijden in een Lincoln tweedehands wagen?

Hoe en wanneer is Lincoln ontstaan?

Het Amerikaanse Lincoln is in 1917 opgericht door Henry Leland. Toen hij startte met het autobedrijf was hij al ouder dan 70 jaar. Bovendien had hij de nodige ervaring in de auto-industrie. Hij was bijvoorbeeld een van de drijvende krachten achter het merk Cadillac, maar ook produceerde hij verschillende onderdelen voor Oldsmobile. Lincoln is oorspronkelijk opgericht om vliegtuigmotoren te bouwen, maar al snel na de oprichting ging ook de productie van auto's van start. In 1922 werd Lincoln overgenomen door Ford en nog steeds worden er jaarlijks grote aantallen voertuigen geproduceerd. Dit maakt de aankoop van een Lincoln tweedehands wagen beslist interessant.

Waarom de naam Lincoln?

Oprichter Henry Leland koos voor de naam Lincoln om daarmee de vijftig jaar eerder vermoorde president Abraham Lincoln te eren. Het bedrijf vestigde zich na oprichting in Detroit waar destijds veel autobedrijven gevestigd waren.

Welke betekenis heeft het Lincoln -logo?

Het logo van Lincoln staat symbool voor macht, rijkdom en prestige. Het logo bestaat uit een rechthoekig frame met afgeronde randen met daarin een kruis. Er gaan verschillende theorieën over het symbool, maar in ieder geval wordt aangenomen dat Lincoln graag auto's wereldwijd verkoopt. Het logo valt sowieso op als je kiest voor de aankoop van een Lincoln tweedehands auto. Een slimme truc, want dat is precies wat het automerk voor ogen heeft.

Tweedehands Lincoln: welk model is het meest populair?

Een Lincoln tweedehands is een geliefd voertuig. Hij wordt aangeschaft voor zakelijk gebruik, maar er zijn ook mensen die er voor privédoeleinden met plezier in rijden. Welk Lincoln tweedehandswagen is het meest populair onder Lincoln-liefhebbers? Dat is de Lincoln Continental tweedehands. In 1939 produceerde Lincoln een wagen die nog steeds wordt gemaakt; de Lincoln Continental. Intussen is hij al in tien generaties op de markt verschenen. Het is een auto van bijna 6 meter lang en vooral de oudere modellen zijn in trek als Lincoln tweedehands wagen. Een interessante keuze in je zoektocht naar een tweedehands Lincoln auto.

Waarom een Lincoln tweedehands kopen? 

De aankoop van een Lincoln tweedehands auto is om meerdere redenen een interessante keuze. Overweeg je een Lincoln tweedehands wagen aan te schaffen, maar twijfel je? Vroom zet alle pluspunten van een Lincoln tweedehands voor je op een rij:

  • Met een Lincoln tweedehands auto kies je voor een luxe en ruime wagen.
  • Iedere Lincoln tweedehands wagen beschikt over een sterke motor met het nodige aantal pk's.
  • Een Lincoln is een uitstekende keuze voor zakelijk gebruik en privé doeleinden.
  • Je kiest voor een betrouwbare wagen, want het merk Lincoln is al langer dan een eeuw actief.
  • Een Lincoln tweedehands wagen is scherp geprijsd en dus betaal je nooit de volle pot voor een model van dit Amerikaanse automerk.

Op zoek naar een Lincoln tweedehands? Vind een Lincoln occasie op het platform van Vroom

Is het je droom om in een Lincoln tweedehands wagen te rijden? Dan is nu je kans, want een Lincoln tweedehands is aantrekkelijk in prijs en daarom zeker de moeite waard om aan te schaffen. Op onze website is er ook voor jouw budget een geschikte Lincoln tweedehands wagen beschikbaar. Scrol door de beschikbare modellen en maak een afspraak voor een proefrit.