7 auto's

Filter Filter resetten

Classic Open BV

1973  1234 km  Benzine  Manueel  Cabriolet

€ 16.950

Van Mossel Hyundai Groot-Bijgaarden

2022  3538 km  Elektrisch  Automaat  Break

€ 43.990

|carpass

Van Mossel MG Deurne

2022  3638 km  Elektrisch  Automaat  Break

€ 41.999

Classic Open by Imparts

1973  22112 km  Benzine  Manueel 

€ 14.950

CALIFORNIA IMPORT

99999 km  Benzine  Manueel  Cabriolet

€ 200

CALIFORNIA IMPORT

1980  99999 km  Benzine  Manueel  Cabriolet

€ 100

Classic Open by Imparts

1978  12345 km  Benzine  Manueel 

€ 11.950

Over MG

MG MGB tweedehands

MG MGB tweedehands: voor sportieve automobilisten

Houd je van sportieve en smaakvolle auto's? Overweeg dan om een MG MGB tweedehands aan te schaffen. Een tweedehands MG MGB aankopen doe je bijvoorbeeld omdat je huidige wagen aan vervanging toe is. Met een MG MGB occasie kies je voor een sportief en prachtig vormgegeven voertuig. Dit is bijvoorbeeld een oldtimer, maar er zijn ook hybride en elektrische MG MGB tweedehandswagens te koop. Heb je nog geen idee naar welke tweedehands MG MGB je voorkeur uitgaat? Vroom informeert je waarom een MG MGB tweedehands kopen een uitstekend idee is.

Hoe en wanneer is MG MGB ontstaan?

MG staat voor Morris Garages. Het automerk is ontstaan in 1922. Het bedrijf startte met aanpassingen aan bestaande voertuigen, maar in 1925 rolde ook het eerste voertuig van de band. In 2005 verscheen het laatste model op de markt, waarna het merk in 2007 werd overgenomen door het Chinese SAIC. Sindsdien worden er voornamelijk hybride en elektrische auto's geproduceerd.

Vanwaar de naam MG?

De naam MG of Morris Garages is een verwijzing naar de oprichter William Richard Morris. Het was zijn grote wens dat mobiliteit voor iedereen beschikbaar was en dus deed hij er alles aan om dat in de praktijk te brengen. Zijn succes dankte hij onder andere aan zijn filantropische instelling. Hij begon een fietsreparatiebedrijf, maar later trok ook de motorfiets zijn aandacht. De rest is geschiedenis.

Het MG MGB-logo

Iedere MG MGB tweedehands auto is voorzien van het MG-logo. Vrijwel altijd bestaat het uit een achthoek met binnenin de letters MG. Het logo is eenvoudig en daarmee spreekt het bedrijf een grote groep mensen aan.

Welke MG tweedehands modellen zijn in trek?

Een tweedehands MG MGB is er in allerlei uitvoeringen. Door de jaren heen zijn er allerlei MG tweedehands auto's op de markt gebracht. Ben je nog aan het puzzelen welke occasie het wordt? Vroom somt een aantal populaire MG tweedehands auto's voor je op:

  • MG EHS tweedehands: de MG EHS tweedehands is niet helemaal elektrisch, want hij beschikt ook over een benzinemotor. Desalniettemin is het een schitterende SUV om in te rijden.
  • MG MGB tweedehands: zoek je een MG tweedehands in de vorm van een oldtimer? Kies dan voor een MG MGB. Hij werd van 1962 tot 1980 geproduceerd.
  • MG ZS tweedehands: de MG ZS ging vliegend van start in 2019, vooral vanwege de elektromotor en goede prestaties.
  • MG MGA tweedehands: de MG MGA is een klassiek voertuig en een aanrader als je voorkeur uitgaat naar een MG tweedehands oldtimer.
  • MG TD tweedehands: de MG TD is een klassieke auto met een softtop dak en dus kan je in weer en wind naar buiten!

Alle voordelen van een MG MGB tweedehands wagen op een rij

Zijn er plannen om een MG MGB tweedehands te kopen, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Vroom zet de belangrijkste voordelen van een MG MGB tweedehands op een rij:

  • Een MG MGB tweedehands is een aanrader voor liefhebbers van oldtimers. Bekijk daarom vooral het actuele aanbod klassieke auto's.
  • Naast klassieke voertuigen zijn er ook nieuwere MG MGB tweedehands modellen te koop. Met de hybride en elektrische wagens lever je een mooie bijdrage aan een groenere wereld.
  • De aankoopprijs van een MG MGB tweedehands is fors lager dan de prijs voor een splinternieuwe MG.

Tweedehands MG MGB kopen? Kies voor kwaliteit en koop een MG MGB tweedehands via Vroom

Prefereer je een Britse auto met klasse en rijd je graag in stijl naar je bestemming? Met een MG MGB tweedehands is dit altijd mogelijk, ongeacht of je kiest voor een klassiek voertuig of een nieuwer model. Bij Vroom kies je uit talloze MG MGB tweedehands voertuigen. En natuurlijk is het verstandig om een proefrit te maken. Op die manier voorkom je verrassingen en weet je snel genoeg of een MG MGB tweedehands aan je wensen voldoet. Vragen over een tweedehands MG MGB? Laat het ons weten, want we helpen je graag!