1 auto

Filter Filter resetten

Autohero BE

2014  76945 km  Benzine  Manueel  Andere

€ 10.799

|carpass

Over MINI

MINI Cooper Paceman tweedehands

MINI Cooper Paceman: een compacte auto met krachtige motor

Ben je toe aan een leuke en sportieve auto? Met de MINI Cooper Paceman tweedehands kies je voor een compacte wagen inclusief een krachtige motor. Een MINI Cooper Paceman tweedehands is een leuke wagen die beschikt over een tijdloze uitstraling. Een tweedehands MINI Cooper Paceman trekt daarom direct de aandacht. Wil je een MINI Cooper Paceman tweedehands wagen aanschaffen? Ontdek meer over de voordelen van een tweedehands MINI Cooper Paceman.

Hoe en wanneer is MINI Cooper Paceman ontstaan?

MINI is een Britse autofabrikant die sinds 2001 onderdeel uitmaakt van het Duitse BMW. De MINI is een sportieve versie van een kleine Britse auto. De originele Mini werd van 1959 tot 2000 geproduceerd. In het begin was het slechts een 3-deurs autootje voorzien van een klein achterklepje. De iconische auto is zelfs uitgeroepen tot een van de meest invloedrijkste auto's van de 19de eeuw. In 2001 blies BMW de Mini nieuw leven in en sindsdien zijn er verschillende modellen op de markt gebracht die populair zijn bij een diverse doelgroep.

Vanwaar de naam MINI Cooper Paceman?

Er is een goede reden voor de naam MINI Cooper Paceman. Een belangrijke naam in de geschiedenis van MINI is namelijk die van John Cooper. Hij had de nodige jaren ervaring met het opvoeren van de motor die in de Mini aanwezig was en bemoeide zich daar nadrukkelijk mee. Daarom werd in 1961 de naam MINI geboren. Sindsdien is deze naam niet meer weg te denken in de autobranche.

Wat betekent het MINI Cooper Paceman logo?

Bij een tweedehands MINI Cooper Paceman kopen, kom je natuurlijk ook in aanraking met het MINI Cooper Paceman logo. Sinds 2018 bestaat het logo uit twee dimensies. Op dit moment bestaat het logo uit een zwarte cirkel en is het voorzien van drie rechte uitlopers aan beide kanten. In het midden bevindt zich de tekst 'MINI'. Koop je een wat oudere MINI Cooper Paceman tweedehands auto? Dan is het goed mogelijk dat je een MINI rijdt voorzien van een logo in het zilver en zwart.

Wat zijn populaire MINI tweedehands modellen?

Overweeg je een MINI Cooper Paceman tweedehands wagen aan te schaffen? Dan kom je zeker en vast nog heel wat andere modellen tegen. In je zoektocht naar een MINI Cooper Paceman occasie is het daarom prettig te weten welke MINI tweedehands modellen in trek zijn:

  • Mini Countryman tweedehands: dit is de eerste Mini die langer is dan vier meter en tevens beschikt over een viertal deuren. Hij wordt geprezen vanwege de uitstekende wegligging.
  • Mini Clubman tweedehands: in een Mini Clubman kan je gemakkelijk al je spullen kwijt. Hij werd al in 1969 geïntroduceerd en is een interessante MINI tweedehands auto voor de veeleisende bestuurder.
  • Mini One tweedehands: de Mini One is verkrijgbaar met een benzine- of dieselmotor. Hij is sinds 2001 op de markt.
  • MINI S tweedehands: de MINI S is sinds 2002 verkrijgbaar en gebouwd als sedan, cabrio en combi. Een aantrekkelijke MINI tweedehands wagen!

Waarom opteer je voor het rijden in een MINI Cooper Paceman tweedehands wagen?

Wil je dolgraag een MINI Cooper Paceman tweedehands auto? Vroom zet alle voordelen van een MINI Cooper Paceman tweedehands wagen graag voor je op een rij:

  • Je kiest voor een compacte auto met een sterke motor.
  • Met een MINI Cooper Paceman tweedehands wagen verzeker jij je van een hippe en tijdloze auto.
  • Met een MINI Cooper Paceman tweedehands auto kan je gemakkelijk inparkeren en navigeren, vooral handig in de stad.
  • Welke MINI Cooper Paceman tweedehands voertuig je ook aanschaft, je bent altijd verzekert van een sportieve wagen met een prima wegligging.

MINI Cooper Paceman tweedehands kopen? Vind een MINI Cooper Paceman tweedehands via Vroom

Op zoek naar een MINI Cooper Paceman tweedehands, maar nog geen idee welk model het wordt? Maak dan een proefrit in jouw favoriete MINI Cooper Paceman tweedehands model. Bij Vroom heb je de keuze uit duizenden voertuigen, dus er is altijd mogelijkheid om een MINI Cooper Paceman tweedehands te proberen. Heb je vragen over een MINI Cooper Paceman tweedehands auto die je op het oog hebt? Laat het ons weten en neem gerust contact op.