79 auto's

Filter Filter resetten

Kenis Turnhout

2024  Benzine  Manueel 

€ 28.280

Autokruispunt

2022  3988 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 18.490

|carpass

GSL Motors

2018  72241 km  Benzine  Manueel 

€ 13.495

|carpass

Borremans

2016  158592 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 7.590

|carpass

GMA Cars

2021  102967 km  Diesel  Manueel 

€ 13.499

|carpass

Group Pashuysen Occasiecenter

2018  73575 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 11.500

Borremans

2015  139579 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 7.990

|carpass

Kenis Turnhout

2024  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 27.642

Kenis Turnhout

2024  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 27.642

Kenis Turnhout

2024  Benzine  Automaat 

€ 30.760

Kenis Turnhout

2024  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 26.916

Kenis Turnhout

2024  Benzine  Manueel 

€ 26.230

GVOTREAUTO MOUSCRON

2018  74891 km  Benzine  Manueel  Monovolume

€ 12.490

|carpass

Renault Neri Liège

2023  12031 km  Diesel  Manueel  Break

€ 24.990

Pascal Mineur Beauraing

2020  26482 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 14.500

|carpass

Kenis Turnhout

2024  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 24.745

Over Renault

Renault Kangoo tweedehands

Renault Kangoo tweedehands: geniet van een innovatieve en populaire occasion

Renault is een geliefd automerk, want het biedt voor iedereen iets wils. Zoek je een Renault Kangoo tweedehands auto omdat je huidige wagen op of kapot is? Met een tweedehands Renault Kangoo die je bij Vroom koopt, kan je de komende jaren prima vooruit. Op onze site geniet je van een divers aanbod Renault Kangoo tweedehands wagens zodat er ook voor jou een geschikte Renault Kangoo occasie verkrijgbaar is. Waarom is een tweedehands Renault Kangoo kopen een goed idee en welke voordelen heeft het om in een tweedehands Renault Kangoo te rijden? Vroom biedt uitkomst!

Hoe en wanneer is Renault ontstaan?

Renault is een Franse autofabrikant en op 1 oktober 1898 opgericht door Louis Renault. In het verleden produceerde het bedrijf legervoertuigen, vrachtwagens en bussen, maar vandaag de dag maakt Renault vooral passagiersvoertuigen. Renault staat vooral bekend als innovatief automerk. Dit werd bijvoorbeeld zichtbaar bij de introductie van een revolutionair schakelsysteem zonder rijriem in 1899. Later werden ook andere interessante ontwikkelingen geïntroduceerd waaronder remschijven op vier wielen. Hoe dan ook, met een Renault Kangoo tweedehands wagen geniet je van een fantastische auto.

Wat is de boodschap die Renault uitdraagt?

Renault is een jongensnaam en betekent 'raadgever' of 'heerser', maar in dit geval verwijst de naam naar de oprichter Louis Renault. Samen met zijn broers Marcel en Fernand Renault heeft hij Renault groot gemaakt. Naast verfijning en betrouwbaarheid richt Renault zich voornamelijk op veel ruimte. Dit zie je dan ook terug in een groot aantal Renault Kangoo tweedehands modellen. En vergeet vooral ook niet dat een Renault Kangoo tweedehands auto een zuinige wagen is.

Wat betekent het logo van Renault Kangoo?

Het logo is iets wat direct opvalt aan een Renault Kangoo tweedehands wagen. In de afgelopen eeuw heeft het logo meerdere transformaties ondergaan. De ruit - een diamant in geografische vorm - en de bedrijfsnaam zijn vrijwel altijd overeind gebleven. Het bedrijf streeft continu naar kwaliteit bij de ontwikkeling en productie van voertuigen.

Welke Renault tweedehands modellen zijn populair op de tweedehandsmarkt?

Bij de aankoop van een Renault tweedehands zijn er allerlei modellen waaruit je kan kiezen. Welke voertuigen zijn in trek?

 • Renault Clio tweedehands: de Renault Clio is een populaire tweedehands auto, want hij is geliefd onder zakelijke en particuliere autorijders.
 • Renault Captur tweedehands: deze 5-deurs cross-over is sinds 2013 op de markt en straalt klasse uit.
 • Renault Kadjar tweedehands: de Renault Kadjar is een middenklasse 5-deurs SUV en ziet in 2015 het levenslicht.
 • Renault Kangoo tweedehands: de Renault Kangoo is in trek als Renault tweedehands bestelauto. Hij biedt voordelen vanwege de ruimte én omdat hij ook geschikt is voor rolstoelen.
 • Renault Twingo tweedehands: de Renault Twingo is een vrolijke auto en al sinds 1993 op de markt. Nog steeds is hij zeer geliefd als stadsauto.
 • Renault Scenic tweedehands: de Renault Scenic is een stijlvolle crossover MPV en bij uitstek geschikt als gezinsauto.
 • Renault Megane tweedehands: met een Renault Megane kies je voor een sportieve stationwagen. Ideaal als Renault tweedehands gezinsauto, maar ook gewaardeerd door zakelijke autorijders.

Wat maakt een Renault Kangoo tweedehands auto de moeite waard?

Een Renault Kangoo tweedehands wagen kopen, verzekert je van volop rijplezier. Waarom is het nog meer zinvol een tweedehands Renault Kangoo aan te schaffen?

 • Renault Kangoo tweedehands auto's zijn er in verschillende prijsklassen en formaten.
 • Veel bekende Renault tweedehands wagens zijn ook elektrisch verkrijgbaar.
 • Iedere Renault Kangoo wordt geroemd vanwege de gedegen kwaliteit en een verfijnd interieur.
 • Renault spant zich iedere dag in om de ecologische voetafdruk te verkleinen en daarom kies je altijd voor een innovatieve Renault Kangoo tweedehands auto.

Renault Kangoo tweedehands kopen? Koop kwalitatieve Renault Kangoo tweedehands auto's bij Vroom

Gaat je voorkeur uit naar een kwaliteit auto en wil je om die reden een Renault Kangoo tweedehands aanschaffen? Dan biedt Vroom jou de keuze uit allerlei modellen van Renault. Neem gerust een kijkje bij ons veelzijdige aanbod en vergeet vooral ook niet om een proefrit te maken in een Renault Kangoo tweedehands auto. Wil je meer weten over een bepaald model of heb je een andere vraag? Laat het ons weten, want we helpen je graag aan een geschikte Renault Kangoo tweedehands wagen.