0 auto's

Filter Filter resetten

Sorry, er zijn geen auto's gevonden...

Enkele oplossingen:
Pas je zoekopdracht aan en verwijder enkele filters.
Reset alle filters en begin opnieuw.
Maak een zoekmail aan en krijg updates over je selectie.

Over Smart

Smart Brabus tweedehands

Smart Brabus tweedehands: een compacte en slimme mini-auto

Zoek je een compacte stadsauto die je gemakkelijk van A naar B brengt? Met een Smart Brabus tweedehands wagen kies je voor een kleine en comfortabele mini-auto. Een tweedehands Smart Brabus is perfect geschikt om alleen of met 2 personen in te rijden. Een Smart Brabus tweedehands is nog steeds ongekend populair, want er is veel vraag naar dit type voertuig. Wat maakt een Smart Brabus occasie interessant om aan te schaffen en naar welke Smart Brabus tweedehands auto gaat jouw voorkeur uit? Vroom vertelt je graag waarom het zinvol is een Smart Brabus tweedehands wagen te kopen.

Hoe is Smart Brabus ontstaan?

Smart is een automerk dat opereert onder de vleugels van het Duitse Daimler AG. Het bedrijf ging in 1993 van start en maakte een enorme groeispurt door. Doel was om een kleine maar trendy wagen te produceren. Het allereerste studiemodel Smart Mercedes Art Car werd in 1995 gepresenteerd in Frankfurt, maar het duurde nog tot 1998 voor de Smart definitief de markt opging. In Europa is vooral de Smart City Coupé ontzettend populair. Met een tweedehands Smart Brabus geniet je dan ook van een compacte, maar superslimme auto.

https://www.vroom.be/fr/voitures-occasion/mercedes-benz/Waarom de naam Smart Brabus?

Smart is opgericht door Mercedes-Benz en horlogemaker Swatch. De naam van het bedrijf is een verwijzing naar een slimme, trendy en kleine auto. Het oorspronkelijk idee was om een auto te produceren die plaats bood aan twee personen. Dit resulteerde uiteindelijk in de Smart City Coupé die van 1998 tot 2004 werd geproduceerd. Later kreeg hij een andere naam - Smart ForTwo - waarna er nog twee generaties op de markt verschenen. Dit betekent ook dat er voor jou keuze genoeg is uit Smart Brabus tweedehands auto's.

Hoe ziet het logo van Smart Brabus er uit en wat betekent het?

Het huidige embleem van de Smart Brabus bestaat uit de naam van het bedrijf en een grote C met richtingaanwijzer. De naam is vermeld in kleine letters. De C staat voor dynamiek en informatie, terwijl 'smart' de betekenis heeft van slim en compact. Het kleurenpalet bestaat uit diverse grijstinten waaronder grafiet, as en zilver. Daarnaast wordt er bij de richtingaanwijzer gebruik gemaakt van een goud oker kleur. Je oog valt er ongetwijfeld op in je zoektocht naar een Smart Brabus tweedehands wagen.

Welke Smart tweedehands wagens zijn geliefd?

Wil je een Smart Brabus tweedehands kopen? Een tweedehands Smart is er in verschillende uitvoeringen. Dit maakt de aankoop van een Smart tweedehands wagen aantrekkelijk voor een diverse doelgroep. Welke Smart tweedehands modellen zijn populair bij Smart-liefhebbers?

  • Smart Brabus tweedehands: de Smart Brabus is een plaatje om te zien en al heel wat jaren op de markt. Hij is in twee generaties verschenen en ook verkrijgbaar als Smart tweedehands wagen.
  • Smart ForFour tweedehands: de Smart Forfour werd in 2004 gepresenteerd aan het grote publiek en was de opvolger van de Smart For Two. Van deze compacte hatchback zijn twee generaties op de markt gebracht en in deze Smart tweedehands is plaats voor maximaal 4 personen.
  • Smart ForTwo tweedehands: de Smart Fortwo is een van de meest compacte stadsautootjes die bestaat en biedt plaats aan 2 personen. Hij is ongekend populair als Smart tweedehands auto en beschikt over achterwielaandrijving.

Waarom prefereer je een Smart Brabus tweedehands wagen

Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom het zinvol is een Smart Brabus tweedehands te kopen. Vroom zet de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

  • Met een Smart Brabus tweedehands kies je voor een compacte stadsauto.
  • Een Smart is ook met elektromotor verkrijgbaar. Interessant voor milieubewuste autorijders.
  • Iedere Smart Brabus tweedehands auto onderscheidt zich door slimme opbergruimte.
  • De aankoop van een Smart Brabus tweedehands wagen is, last but not least, ook nog eens budgetvriendelijk.

Smart Brabus tweedehands wagen aanschaffen? Een tweedehands Smart Brabus kopen doe je bij Vroom

Zou je graag een Smart Brabus tweedehands wagen bij je op de oprit zien staan? Laat je dan verrassen door ons fantastische aanbod Smart Brabus tweedehands wagens. Heb je nog vragen over jouw toekomstige Smart Brabus tweedehands wagen? Neem gerust contact met ons op.