0 auto's

Filter Filter resetten

Selecteer een geldige keuze. Deze keuze is niet beschikbaar.

Sorry, er zijn geen auto's gevonden...

Enkele oplossingen:
Pas je zoekopdracht aan en verwijder enkele filters.
Reset alle filters en begin opnieuw.
Maak een zoekmail aan en krijg updates over je selectie.

Over Toyota

Toyota RAV 4 tweedehands

Toyota RAV 4: prettig autorijden tegen lage onderhoudskosten

Toyota is een wereldberoemd Japans automerk. Het is zelfs een van de grootste drie autofabrikanten ter wereld. Heb je altijd al in een Toyota RAV 4 gereden maar is je huidige voertuig aan vervanging toe? Met een Toyota RAV 4 tweedehands wagen beleef je weer uren rijplezier. Een tweedehands Toyota RAV 4 kopen betekent ook dat je geniet van een betaalbare auto met lage onderhoudskosten. Vroom heeft duizenden wagens voor je in de aanbieding, waaronder een heel groot aanbod aan Toyota RAV 4 tweedehands wagens. Daarom vertellen we je meer over de geschiedenis van het automerk en de voordelen die een Toyota RAV 4 tweedehands met zich meebrengt.

Wanneer is Toyota ontstaan?

Toyota werd op 28 augustus 1937 opgericht door Kiichiro Toyoda. Dit had alles te maken met de recessie na de Chinees-Japanse Oorlog. Er was een grote behoefte aan binnenlandse autoproductie en dus richtte de uitvinder een autobedrijf op. De autoproductie begon eigenlijk al in 1933 met de G1-truck, maar het duurde tot het begin van de jaren '50 voor het echt een succes werd. Al snel ging Toyota bergopwaarts en in 1957 sloeg het bedrijf ook internationaal zijn vleugels uit. Vooral de Corolla was populair, in 1974 was de auto zelfs het bestverkochte model ter wereld.

Hoe komt Toyota RAV 4 aan zijn naam?

Kiichiro Toyoda is de oprichter van Toyota, maar waarom is de naam van het bedrijf dan ook niet Toyoda? Is er in de geschiedenis misschien iets misgegaan? Nee, dat is niet het geval. Er is bewust voor gekozen om dat op deze manier te doen. Het heeft alles te maken met het Japanse bijgeloof. Om Toyoda in Katana-schrift te schrijven, heb je negen penseelstreken nodig. Schrijf je het als Toyota, dan zijn acht penseelstreken noodzakelijk. En laat het getal acht nu net geluk brengen voor de Japanners! Daarnaast is het ook voor het logo gemakkelijker als er wordt gekozen voor Toyota.

Waar staat het logo van Toyota RAV 4 voor?

Met een Toyota RAV 4 tweedehands wagen hoop je een auto te kopen die geluk brengt. Een gebruikte Toyota RAV 4 occasie is natuurlijk net als alle andere Toyota-voertuigen voorzien van een logo. Dit bestaat uit een drietal ovalen. De twee loodrechte ovalen staan voor het hart van de klant en het hart van Toyota. De buitenste ovaal staat voor de wereld die Toyota omarmt. Het is een herkenbaar logo voor iedereen.

Enkele populaire Toyota tweedehands wagens

Naast de Corolla heeft Toyota nog meer modellen op de markt geïntroduceerd. In je zoektocht naar een Toyota RAV 4 tweedehands wagen, kom je verschillende modellen tegen. De populairste modellen zijn onder meer de Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser en de Toyota Yaris. Met een Toyota RAV 4 tweedehands wagen kies je voor een auto met een stoer uiterlijk. Wil je liever een wagen die een slagje groter is? Dan is de Toyota Land Cruiser zeker iets voor jou. Met een ruim aanbod aan Toyota RAV 4 tweedehands wagens zit er zeker altijd iets bij voor jou.

Waarom een Toyota RAV 4 tweedehands kopen?

Wil je een Toyota RAV 4 tweedehands aanschaffen en ben je nieuwsgierig naar welke voordelen dit met zich meebrengt. Vroom zet ze voor je op een rij:

  • Je kiest voor een wagen met relatief lage onderhoudskosten.
  • Toyota heeft een bewezen betrouwbare kwaliteit.
  • Met een Toyota RAV 4 tweedehands profiteer je van een solide wagen die waardevast is.
  • Je hebt veel Toyota RAV 4 tweedehands wagens waaruit je kan kiezen.
  • Ga je voor een Toyota tweedehands hybride wagen, dan lever je ook nog een bijdrage aan een beter milieu.

Dit maakt een Toyota RAV 4 tweedehands aanschaffen dan ook de moeite waard.

Vind een kwalitatieve Toyota RAV 4 tweedehands via Vroom

Op zoek naar een Toyota RAV 4 tweedehands waarmee je de komende jaren vooruit kan? Bekijk de Toyota RAV 4 tweedehands modellen via onze website. Met ruim 25.000 wagens in de aanbieding zit er altijd een Toyota RAV 4 tweedehands auto tussen die je aanspreekt. Heb je advies of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag op weg!