Auto
 • Autonieuws

  test

  Volkswagen Arteon: bijna zover

  Nog even geduld en we weten hoe de opvolger van de Volkswagen CC eruit zal zien. VW brengt de nieuwe versie, de Arteon, mee naar Genève.

  Meer lezen

  248 lezers

  Scoop: de toekomstige Ford Focus

  De volgende generatie van de Ford Focus wordt nummer vier. Die komt er binnenkort aan, want de huidige generatie is al sinds 2011 op de markt. In autotermen: een eeuwigheid.

  135 lezers

  Skoda Rapid: het halfweg-punt bereikt

  Met de niet onopgemerkte facelift van Skoda’s succesmodel, de Octavia, zouden we nog vergeten dat de Tsjechen ook nog de Rapid in hun rangen hebben rondrijden. Dat is al sinds 2012 het geval.

  839 lezers

  Video: de Hyundai i30 Wagon is officieel!

  Enkele dagen geleden kregen we nog een teaserfoto doorgestuurd, vandaag gaat het doek er volledig af: de Hyundai i30 Wagon is het tweede van vier modellen in de i30-familie.

  672 lezers

  Scoop: een facelift voor de BMW i3

  De BMW i3 is intussen een kleine vier jaar op de markt, en een facelift is dus stilaan aan de orde. Volgens deze foto’s laat die niet lang meer op zich wachten.

  948 lezers

  Worden Lotus en Volvo binnenkort stalgenoten?

  Er is weer een grote stoelendans op til in de autosector. De Maleisische industriegroep DRB-Hicom zet zijn automerk Proton in de etalage. Dat is sinds 1996 eigenaar van Lotus, waardoor ook de Britten …

  1511 lezers

  Waarom deze Ferrari 10 miljoen waard is

  Een motor van twee liter, 140 pk en een manuele vijfversnellingsbak: zowat vijftien jaar geleden dagelijkse kost. Vandaag zijn die auto's nog een appel en een ei waard. Maar het is een heel ander verhaal …

  720 lezers