Auto
 • Autonieuws

  test

  Scoop: Mercedes-AMG GT krijgt vier deuren

  Dit zijn beelden van het prototype van de vierdeursversie van de Mercedes-AMG GT. De Duitse constructeur toonde de conceptcar afgelopen maart in Genève. De commercialisering komt stilaan in zicht.

  Meer lezen

  709 lezers

  Top 5: klassiekers met de mooiste klank (video)

  Heb je genoeg van aangepaste uitlaten en artificiële klank in de speakers van moderne sportwagens? Dit zijn vijf auto’s uit de jaren 60 met een perfect authentieke en mechanische soundtrack. …

  1608 lezers

  Vergeten concept: BMW Z9

  Op het salon van Frankfurt in 1999 presenteerde BMW het conceptmodel voor een Z9, die geen roadster moest worden maar wel een ruime vierzitscoupé. Komt deze conceptcar je bekend voor?

  1009 lezers

  Top 5: de grootste motoren!

  Zij wilden de grootste hebben! Deze vijf auto’s hebben gigantische motoren, die de 6,5 liter grote V12 van een moderne Ferrari op de motor van een grasmaaier doen lijken.

  2364 lezers

  Kia’s nieuwste crossover: alle details!

  Stonic. Dat wordt de naam van Kia’s crossover in het B-segment. De verwachtingen zijn hooggespannen, want dat crossoversegment wordt alsmaar groter. En er komen steeds meer concurrenten.

  4989 lezers

  Scoop: Audi A6

  De volgende Audi A6 zou wel eens eind dit jaar onthuld kunnen worden. Prototypes rijden dus regelmatig rond, en onze fotografen konden er uiteraard een betrappen.

  1873 lezers

  Scoop: BMW X3

  Onze fotografen konden de toekomstige X3 opnieuw betrappen. Deze keer was hij beduidend minder gecamoufleerd. Zijn algemene stijl levert geen grote verrassingen op, maar het beste bevindt zich binnenin.

  2687 lezers