De supercars verlaten hun vertrouwde stek in Paleis 12 en zullen hun intrek nemen in het paleis dat voordien voorbehouden was voor de motorfietsen. Dit jaar verzamelen dus de meest tot de verbeelding sprekende merken zich in Paleis 1.

Francois Piette
07/01/2016

Onderzoek dat door Febiac werd uitgevoerd, stuurde aan op deze aanpassing. Pierre Lalmand, algemeen directeur van het Salon, legt uit: “Sinds kort bleek uit die enquêtes een onevenwicht tussen de twee uiteinden van de tentoonstellingssite. Dat is de reden waarom we de ‘premiumexposanten’ voorgesteld hebben om naar Paleis 1 te verhuizen. Dat moet ons in staat stellen om de bezoekers een prettiger en vlotter bezoek te garanderen, met belangstellingspolen die beter verdeeld zijn over de hele tentoonstellingsruimte.”

Gratis
Ook het Salonterras, dat in 2014 zijn intrede deed, is opnieuw van de partij en zal centraal liggen, omringd door de meest prestigieuze merken. Maar dat is niet het enige legt Pierre Lalmand uit: “Paleis 1 wordt ingenomen door de traditionele premiumexposanten, maar ook door enkele ambachtelijke constructeurs en tuners die bijzonder origineel uit de hoek zullen komen. En zoals dat bij een ‘groot salon’ hoort, kan het publiek deze premiumruimte bezoeken zonder een extra toegangsprijs te betalen.”

Merken en modellen die aanwezig zijn
En of er heel wat moois te bekijken zal zijn. De merken en modellen die aanwezig zullen zijn: Alpine, Autoworld, Aston Martin, Bentley (met de volledig nieuwe Bentayga SUV), Ferrari (met een verrassing…), Infiniti (die de volledig nieuwe Q30 zal tentoonstellen), Lamborghini (die met de Huracán LP580-2 en de Huracán Spyder twee Belgische premières zal tonen), Lotus, Luxury Vogue Vans, Maserati, McLaren, Porsche, Rolls-Royce en Tesla.

Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.
Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie.