Laura Terlaeken

12 MAR 2013

5 besneeuwde commercials die uw dag opkikkeren

Vanmorgen was het opnieuw zover. De sneeuw zorgde weer voor heel wat ellende op de weg. Hoewel het van achter glas mooie taferelen oplevert, maken besneeuwde wegen, bruggen en autosnelwegen menig autobestuurder niet bepaald vrolijk. Om de verkeerstoestand enigszins door te slikken, hier vijf autocommercials die uw ondergesneeuwde goed humeur een boost van jewelste zullen geven!
  • (G)een weer om een hond door te jagen
Subaru verrast met deze videoclip waarin honden een skitripje maken. Niet voor niets dat ze dit een hondenweer noemen.  
  • When an old man hits, hit back
Audi trekt de stoere kaart. Wanneer Koning Winter heerst, geef je dan niet zo maar gewonnen.  
  • Volvo verwarmt je ijsklompen
Vriest het dat het kraakt? Geef je creativiteit dan vrij spel en reageer je af op een klomp ijs. Volvo shows you the way.  
  • Een vrouwelijke glimlach laat je smelten
Wederom een Subaru klassieker met de volgende videoclip! Goed begonnen is half gewonnen, zegt men. Een skiteam slaagt erin de concurrentie al voor de start van de wedstrijd op achterstand te zetten door zich naar de Winterspelen te begeven in een Subaru. Keer op keer passeren de skiërs teams met autopech, en jawel, op eigenste Top Gear-wijze laten ze die ver achter zich. Behalve als er een team vrouwelijke sporters langs de kant van de weg staat…  
  • Schumacher en Häkkinen zondagsrijders?
Eindigen doen we in stijl. Coryfeeën Michael Schumacher en Mika Häkkinen laten de winterse ellende als sneeuw voor de zon verdwijnen.
PUBLICITÉ
PUBLICITÉ
PUBLICITÉ