Robin Van den Bogaert

21 OCT 2014

Jaguar laat fans rijden met unieke klassiekers

Zelf achter het stuur kruipen van een legendarische Jaguar E-Type, het is niet voor iedereen weggelegd. Toch hoeft het geen fortuinen te kosten: Jaguar heeft verschillende formules uitgewerkt waarbij je met modellen uit de historische collectie van het merk kunt rijden.

Jaguar kocht recent meer dan 500 modellen van een privéverzamelaar en maakt verschillende auto’s beschikbaar voor de Jaguar Heritage Driving Experience. Dat zijn verschillende formules met testritten op het Fen End-circuit in de buurt van de thuisbasis van Jaguar in de West Midlands. Het is een mooie kans om eens te rijden met een D-Type, die geschiedenis schreef in de 24 uren van Le Mans, de E-Type of de recentere F-Type R Coupé, de krachtigste Jaguar van allemaal.

De Jaguar Heritage Driving Experience gaat van start in november 2014. De mogelijkheden zijn heel divers, van meerijden met een professionele bestuurder, tot een rit met een klassieke auto en zijn moderne tegenhanger of een halve dag die helemaal in het teken staat van Le Mans-wagens. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vind je op www.jaguarheritagedriving.com.

 

 

PUBLICITÉ
PUBLICITÉ
PUBLICITÉ