Veelgestelde vragen

Het aanbod op VROOM.be

 • Wij adviseren je niet te reageren op de ontvangen e-mail, het gaat mogelijk om fraude. Je kan op het zoekertje zelf de link 'Misbruik?' aanklikken, of ons contacteren via het contactformulier. Bezorg ons in dat geval het nummer of de link van het zoekertje.

  Wij starten een onderzoek en halen indien nodig het zoekertje zo snel mogelijk van VROOM.be.

 • Het is mogelijk dat een zoekertje al wat langer op VROOM.be staat, dat de auto ondertussen verkocht is en de eigenaar daarom ook niet meer op contactverzoeken reageert.

  Na verloop van tijd worden zoekertjes automatisch verwijderd, mogelijk is dit hier nog niet het geval.

 • Onze motorzoekertjes vind je niet meer terug op de nieuwe Vroom.

  Wij focussen nu alleen nog op onze specialiteit: auto’s, en zijn voortaan een auto-adviessite.

Nieuws en testritten

 • VROOM.be biedt talrijke interessante artikels over nieuwe en oudere wagens aan, en is de spelverdeler tussen particuliere verkopers en kopers enerzijds, en professionele dealers en kopers anderzijds.

  Wij kunnen echter niet antwoorden op alle individuele vragen rond aankoopadvies of met betrekking tot technische gegevens van specifieke wagens. Wij hebben echter wel concrete plannen om je tijdens de zoektocht naar een nieuwe of tweedehands wagen nog beter te informeren, kom zeker regelmatig terug!

Je zoekertje op VROOM.be

 • Momenteel kunnen enkel wagens van gekende automerken en met een geldig Belgisch chassis-nummer naar VROOM.be opgeladen worden.

  Er zijn voorlopig geen plannen om deze selectie uit te breiden naar wagens buiten België of naar motors, quads, andere types van voertuigen of auto-onderdelen.

 • Neen. VROOM.be concentreert zich volledig op de belgische automarkt. Momenteel is het niet mogelijk om zoekertjes te plaatsen van voertuigen die niet in België zijn ingeschreven.

 • Het aantal telefoons dat bij je zoekertje in je account vermeld staat, vertegenwoordigt het aantal gemeten kliks op de knop 'Telefoon', die zichtbaar is op je zoekertje en die na de klik je nummer toont.

  Spijtig genoeg kunnen we niet meten of mensen je daarna ook effectief belden.

 • Tijdens het opladen van je zoekertje controleren we op basis van het chassisnummer van je wagen en het opgegeven aantal kilometers, of het Car-pass label kan toegekend worden. Als het aantal opgegeven kilometers te laag ligt wordt het label niet toegekend.

  Je kan het aantal kilometers op je zoekertje steeds veranderen.

  Eenmaal ingelogd, ga naar https://www.vroom.be/nl/accounts/autos en klik op de '...' knop van de advertentie en klik vervolgens op de 'Update' knop om uw aankondiging te wijzigen.

 • Door je aan te melden op VROOM.be kan je zelf je ingegeven zoekertje verwijderen.

  Eenmaal ingelogd, ga naar https://www.vroom.be/nl/accounts/autos en klik op de '...' knop van de zoekertje en vervolgens selecteerde laatste optie "Verwijderen".

 • U kunt uw zoekertje aanpassen door in te loggen op VROOM.be.

  Eenmaal ingelogd, ga naar https://vroom.be/nl/accounts/autos/ en klik op de '...' knop en vervolgens op "update" om uw zoekertje te bewerken.

Je account op VROOM.be

 • In elke e-mail die van VROOM.be komt, staat onderaan een uitschrijflink. Klik op deze link om je uit te schrijven op nieuwsbrieven en/of op zoekopdrachten.

  Ook via je profielpagina op https://www.vroom.be/nl/mijn-vroom/profiel (mogelijk moet je eerst aanmelden) kan je doorklikken op je nieuwsbrieven en je zoekmails om je voorkeuren aan te passen.

  Indien je problemen blijft ervaren kan je ons contacteren via het contactformulier.

 • Momenteel is het niet mogelijk om je e-mail adres te wijzigen op VROOM.be. Je kan best een nieuwe account aanmaken door rechtsboven op 'Aanmelden' te klikken, en vervolgens op het login-scherm onderaan te klikken op 'Registreren'.

  Je kan ook versneld registeren door op het Aanmeld-scherm bovenaan te kiezen voor 'Aanmelden met Facebook' of 'Aanmelden met Google+'.