1 auto

Filter Filter resetten

Autoflex

2021  1500 km  Benzine  Andere 

€ 25.500

Over Abarth

Abarth Other tweedehands 

Abarth Other tweedehands: een auto met sportieve eigenschappen

Houd je van Italiaanse auto's en bij voorkeur wagens met uitstekende sportieve prestaties? Dan is een Abarth Other tweedehands auto misschien iets voor jou. Het sportieve karakter van een Abarth Other zie je bijvoorbeeld terug in de motoren, spoilers, velgen, ophanging van de wielen en extra grote luchtinlaten. Een Abarth Other occasie is dus enorm in trek, maar wat maakt dit merk nog meer bijzonder? En welke voordelen levert het rijden in een Abarth Other tweedehandswagen je op? Vroom vertelt je alles wat je moet weten over Abarth Other tweedehands auto's.

Wanneer is Abarth opgericht?

Abarth is een Italiaanse autoproducent en werd in 1949 opgericht. Sinds 1971 maakt het automerk onderdeel uit van Fiat. In 2007 werd het bedrijf heropgericht en sindsdien maakt het sportieve uitvoeringen van bijvoorbeeld de Fiat 500. Andere bekende modellen zijn de Fiat 124 Spider en de Fiat Grande Punto. In de vroege jaren van Abarth is het merk vooral bekend geworden vanwege de vele rally zeges.

Waarom de naam Abarth Other?

De naam Abarth is natuurlijk een verwijzing naar de oprichter Carlo Abarth. Hij startte het bedrijf samen met goede vriend Guido Scagliarini. Al op 11-jarige leeftijd wilde hij sneller zijn dan zijn leeftijdgenoten en dus was hij altijd druk bezig met racen en strijden. Na overname in 1971 door Fiat, is Abarth vooral bekend vanwege de aanduiding voor snelle uitvoeringen van Fiats.

Waar staat het logo van Abarth Other voor?

Het logo van Abarth Other bestaat uit een roodgeel schild met daarop de afbeelding van een schorpioen. Dit is een verwijzing naar het sterrenbeeld van de oprichter Carlo Abarth. De rode en gele kleuren vertellen iets over de passie van het Italiaanse automerk. Gaat het al kriebelen bij je? Laat je dan verrassen door het actuele aanbod Abarth Other tweedehands modellen op de website.

Welke Abarth tweedehands modellen zijn populair?

Wil je een Abarth Other tweedehands kopen? Je kiest altijd uit een veelzijdig aanbod Abarth Other tweedehands wagens. Wat zijn nu de populairste Abarth tweedehands wagens? 

  • Fiat 500 Abarth tweedehands: de Fiat 500 Abarth is een razendsnelle en sportieve auto. Hij wordt sinds 2007 gebouwd en inmiddels verkocht in meer dan 100 landen. De motor heeft een maximaal vermogen van 133 pk en de topsnelheid bedraagt 205 kilometer per uur.
  • Abarth 595 tweedehands: de Abarth 595 is een snelle en kleine wagen. Het is een perfect instapmodel voor mensen die de wereld van Abarth beter willen leren kennen. Met dit compacte Abarth tweedehands model kan je prima voor de dag komen.

Waarom kies je voor een Abarth Other tweedehands wagen

Een tweedehands Abarth Other brengt allerlei voordelen met zich mee. Dit maakt de aankoop van een Abarth Other tweedehands auto de moeite waard. Wat zijn de belangrijkste pluspunten van een Abarth Other tweedehands wagen?

  • Met een Abarth Other tweedehands wagen verzeker jij je van een sportieve wagen.
  • De motor van een Abarth Other tweedehands auto levert uitstekende prestaties.
  • Een Abarth Other tweedehands auto is compact en daarom bij uitstek wendbaar, ideaal in de stad.
  • Met een Abarth Other tweedehands kies je te allen tijde voor een exclusieve en opvallende wagen.
  • Iedere Abarth Other tweedehands wagen beschikt over extra functies om het rijcomfort te bevorderen.

Ga voor optimaal rijcomfort inclusief een sportieve uitstraling en laat je oog vallen op een tweedehands Abarth Other wagen.

Tweedehands Abarth Other kopen? Ontdek het Abarth Other tweedehands aanbod bij Vroom

Zoek je een auto die uitstekende sportieve prestaties levert? Maak de keuze voor een Abarth Other tweedehands wagen. Via Vroom heb je de keuze uit duizenden voertuigen die je tegen een scherpe prijs aanschaft. Uiteraard is het aan te raden om een proefrit te maken in een Abarth Other tweedehands wagen die je op het oog hebt. Wil je meer weten over een specifieke tweedehands Abarth Other auto? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je met plezier aan een geschikte Abarth Other tweedehands wagen.