2 auto's

ATL-Cars (Vroom account)

2009  112000 km  Diesel  Automaat  OTHER

€ 16.800

Kubika Cars

2009  169000 km  Diesel  Automaat  OTHER

€ 20.999

Over Iveco

Iveco Other tweedehands

Iveco Other tweedehands: voor een duurzaam transport

Ben je actief als ondernemer en zoek je een geschikt voertuig om goederen mee te vervoeren? Met een Iveco Other tweedehands wagen geef je perfect vorm aan duurzaam transport. Jaarlijks worden er duizenden voertuigen verkocht via onze website. Een goede reden om je door ons te laten informeren over de voordelen van een Iveco Other tweedehands bedrijfswagen.

Hoe is Iveco Other ontstaan?

Iveco is een Italiaanse fabrikant van bussen en vrachtwagens. Het bedrijf is in 1975 opgericht na een fusie van een vijftal Europese bedrijven. Jaarlijks produceert Iveco meer dan 200.000 bedrijfswagens. Hoewel Iveco groot is geworden door de productie van vrachtwagens en bussen, maakt het bedrijf ook legervoertuigen in opdracht van Europese overheden. Inmiddels is het bedrijf eigendom van CNH Industrial en richt Iveco zich vooral op kwalitatief hoogwaardige producten. Dit zie je terug in ieder voertuig, ongeacht welk Iveco tweedehands model je aanschaft.

Welke betekenis heeft de naam Iveco Other?

De naam Iveco ziet het levenslicht wanneer een vijftal bedrijven besluiten om hun krachten te bundelen. Met deze naam doet het bedrijf een dappere poging om zowel binnen als buiten Europa innovatief te werk te gaan. En dat gaat Iveco best aardig af, want het is een belangrijke speler op het gebied van vrachtwagens en bussen. Veel bedrijven geven de voorkeur aan een tweedehands Iveco Other bedrijfswagen vanwege de vele voordelen die het voertuig met zich meebrengt.

Het Iveco Other logo

Het logo van een Iveco Other tweedehands bedrijfswagen herken je aan de bedrijfsnaam in donkerblauwe letters. Iveco is vooral groot geworden door technische innovaties en dit is ook precies wat het bedrijf wenst uit te stralen met het logo.

Wat is een geschikt Iveco tweedehands model om te kopen?

Zoek je een betaalbare tweedehands Iveco Other voor je onderneming? Dan zit je bij Vroom helemaal goed, want we hebben meerdere Iveco's voor je in de aanbieding. Welke Iveco tweedehands wagen mag je niet over het hoofd zien?

Iveco Daily tweedehands: de Iveco Daily tweedehands is de ultieme bedrijfswagen en werd geïntroduceerd in 1978. Hij wordt ook wel gezien als het werkpaard onder de bedrijfswagens. In 2014 verscheen de vijfde generatie van dit type Iveco op de markt. Wil je een veelzijdige bedrijfsauto aanschaffen? Laat dan je oog vallen op deze Iveco tweedehands wagen. 

Uiteraard is het ook een optie om een kijkje te nemen bij de andere Iveco tweedehands auto's op de website.

Waarom kiezen voor de aankoop van een Iveco Other tweedehands

De aanschaf van een Iveco Other tweedehands is interessant en wel om verschillende redenen. Vroom vertelt je waarom het loont om te investeren in een Iveco Other tweedehands bedrijfsauto:

  • Een Iveco Other tweedehands is de ideale bedrijfswagen en interessant voor startende en gevestigde ondernemers.
  • Met een Iveco Other tweedehands zijn allerlei goederen veilig te vervoeren.
  • Een Iveco Other tweedehands is vooral interessant vanwege de aantrekkelijke aanschafprijs.
  • In je zoektocht naar een Iveco tweedehands heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen.

Iveco Other tweedehands kopen? Ga voor een tweedehands Iveco Other die je aanschaft via Vroom

Recentelijk gestart als ondernemer en zoek je een grote bestelbus om je goederen en pakketten mee te vervoeren? Een Iveco Other tweedehands is een interessante optie om je droom te realiseren. Voor een Iveco Other tweedehands hoef je niet ver te reizen, want het meest actuele aanbod tref je aan op de website. Kies uit duizenden voertuigen en pak direct je kans om ook een proefrit te maken. Ben je er nog niet uit en wil je eerst meer informatie over een Iveco Other tweedehands wagen? Neem gerust contact met ons op.