9 auto's

Decocars Roeselare

2010  76566 km  Diesel  Manueel  Hatchback

€ 7.500

GMA Cars

2018  73419 km  Benzine  Manueel  Monovolume

€ 11.999

|carpass

GMA Cars

2018  73419 km  Benzine  Manueel  Monovolume

€ 11.999

|carpass

Autohero BE

2018  95280 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 12.600

|carpass

Lambin Arlon

2015  84655 km  Diesel  Manueel  Monovolume

€ 12.899

Di Nitto Genk

2020  6115 km  Elektrisch  Automaat  Hatchback

€ 44.255

B&D Cars

2015  94069 km  Diesel  Automaat  Monovolume

€ 12.990

HAECK & PARTNERS NV Gent

2020  15000 km  Elektrisch  Automaat  Monovolume

€ 38.999

HAECK & PARTNERS NV Eeklo

2020  12061 km  Elektrisch  Automaat  Monovolume

€ 38.999

Over Kia

Kia Soul tweedehands

Kia Soul: betrouwbaar, betaalbaar en voorzien van de nieuwste techniek

Wil je een auto kopen die niet duur is in aanschaf en onderhoud? Dit is mogelijk met een aankoop van een Kia Soul tweedehands wagen. Met een Kia Soul occasie krijg je waar voor je geld. Bovendien geniet je van een sprankelende auto, want de laatste jaren zijn er allerlei ontwikkelingen doorgevoerd op het gebied van design. Je rijdt dus altijd in een moderne en betaalbare wagen. Waarom is een Kia Soul tweedehands aanschaffen een goed idee en wat heeft het merk jou te bieden?

Waar komt Kia Soul vandaan?

De historie van het Zuid-Koreaanse Kia Soul gaat terug naar het jaar 1944. Het bedrijf startte in eerste instantie met de productie van fietsen en motorfietsen. Pas in de jaren zeventig van de 20ste eeuw begon Kia ook auto's te produceren. In 1974 rolde de eerste auto van de band: Brisa. Vanaf 1981 richtte het bedrijf zich op het vervaardigen van lichte vrachtwagens, maar eind jaren '80 kende de autoproductie een herstart. De Kia Pride en de Sephia waren enkele modellen die toen de wereld wisten te veroveren, vooral ook dankzij een samenwerking met autofabrikant Ford. Tegenwoordig richt het bedrijf zich voornamelijk op Europa en is het een serieuze speler op de automarkt.

Waarom de naam Kia Soul?

De naam Kia is een samentrekking van de woorden 'Ki' en 'A'. Vrij vertaald betekent de naam: opkomend uit Azië. Alleen al vanwege de naam Kia loont het om op zoek te gaan naar een Kia Soul tweedehands wagen. Het heeft iets magisch in zich zodat het sowieso een aanrader is om je nog verder te verdiepen in een tweedehands Kia Soul.

Wat betekent het logo van Kia Soul?

Begin 2021 heeft Kia zijn logo veranderd. Dit heeft geresulteerd in een fonkelnieuw logo dat onderdeel uitmaakt van een nieuwe bedrijfsstrategie. Daarmee is het voormalige rode logo komen te vervallen. Het meest recente logo lijkt op een geschreven handtekening en de naar boven reikende elementen symboliseren de ambities van het merk Kia voor zowel producten als klanten. Dit nieuwe design sluit perfect aan op de snel opvolgende technologische veranderingen én het vormgeven van nieuwe mobiliteitsconcepten.

Wat zijn populaire Kia Soul tweedehands auto's?

Wil je een Kia Soul tweedehands wagen waarmee je de komende jaren vooruit kan? Er zijn verschillende Kia tweedehands auto's die goed aansluiten op je wensen. Wij zetten er een aantal voor je op een rij:

  • Kia Picanto tweedehands: een kleine stadsauto met veel ruimte. Hij wordt ook wel gezien als een vijfdeurs supermini.
  • Kia Sportage tweedehands: een sportieve SUV met karakter. Het is de grotere broer van de Kia Niro en bovendien deels elektrisch.
  • Kia Rio tweedehands: dit voertuig is stijlvol, sportief en zuinig. Een absolute aanrader in je zoektocht naar een Kia tweedehands voertuig.

Overweeg je de aankoop van een Kia Soul tweedehands wagen? Bekijk het aanbod via Vroom en vraag gerust een testrit aan.

Waarom een Kia Soul tweedehands wagen?

Een tweedehands Kia Soul kopen? Het is om meerdere redenen de moeite waard een Kia Soul tweedehands aan te schaffen. Iedere Kia Soul heeft bijvoorbeeld een herkenbaar en sportief uiterlijk. Het is dus een auto waar je niet omheen kan. Een Kia Soul tweedehands wagen is er ook in allerlei prijsklassen en daarmee is de wagen toegankelijk voor een groot publiek. Bovendien kenmerkt Kia zich door een sterk dealernetwerk.

Kia Soul tweedehands kopen? Vroom biedt uitkomst!

Wil je graag een auto uit Zuid-Korea? Laat dan je oog vallen op een Kia Soul tweedehands. Ook voor jou is er een geschikt model verkrijgbaar. Een goede reden om het aanbod via Vroom te bekijken. Met ruim 25.000 voertuigen valt er genoeg te kiezen. Ervaren hoe het is om in een Kia Soul tweedehands te rijden? Maak dan zeker een proefrit met jouw favoriete wagen. Bij vragen staan we altijd klaar om je te helpen, neem gerust contact met ons op.