12 auto's

Filter Filter resetten

Centrauto N.V.

2020  44688 km  Benzine  Automaat  Break

€ 29.750

BMW Bilia Verstraeten NV

2022  16585 km  Benzine  Automaat  Hatchback

€ 38.995

|carpass

Modern Cars Achten bvba

2019  69364 km  Benzine  Automaat 

€ 28.900

Autokruispunt

2020  32420 km  Benzine  Manueel 

€ 27.900

|carpass

Mini Store Gent

2021  7900 km  Benzine  Automaat  Hatchback

€ 35.995

Mini Zaventem

2019  30592 km  Benzine  Automaat  Hatchback

€ 31.450

|carpass

Mini Zaventem

2021  20471 km  Benzine  Automaat  Hatchback

€ 38.450

|carpass

Mini Zaventem

2021  22360 km  Benzine  Automaat  Hatchback

€ 38.950

|carpass

BMW Cocquyt

2020  29287 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 33.995

|carpass

BMW Cocquyt

2021  21769 km  Benzine  Automaat  Hatchback

€ 35.600

|carpass

Provan

2016  93780 km  Benzine  Automaat 

€ 23.990

|carpass

BMW van Osch Zonhoven

2021  11749 km  Benzine  Automaat  Break

€ 36.400

|carpass

Over MINI

MINI Cooper S Clubman tweedehands

MINI Cooper S Clubman: een compacte auto met krachtige motor

Ben je toe aan een leuke en sportieve auto? Met de MINI Cooper S Clubman tweedehands kies je voor een compacte wagen inclusief een krachtige motor. Een MINI Cooper S Clubman tweedehands is een leuke wagen die beschikt over een tijdloze uitstraling. Een tweedehands MINI Cooper S Clubman trekt daarom direct de aandacht. Wil je een MINI Cooper S Clubman tweedehands wagen aanschaffen? Ontdek meer over de voordelen van een tweedehands MINI Cooper S Clubman.

Hoe en wanneer is MINI Cooper S Clubman ontstaan?

MINI is een Britse autofabrikant die sinds 2001 onderdeel uitmaakt van het Duitse BMW. De MINI is een sportieve versie van een kleine Britse auto. De originele Mini werd van 1959 tot 2000 geproduceerd. In het begin was het slechts een 3-deurs autootje voorzien van een klein achterklepje. De iconische auto is zelfs uitgeroepen tot een van de meest invloedrijkste auto's van de 19de eeuw. In 2001 blies BMW de Mini nieuw leven in en sindsdien zijn er verschillende modellen op de markt gebracht die populair zijn bij een diverse doelgroep.

Vanwaar de naam MINI Cooper S Clubman?

Er is een goede reden voor de naam MINI Cooper S Clubman. Een belangrijke naam in de geschiedenis van MINI is namelijk die van John Cooper. Hij had de nodige jaren ervaring met het opvoeren van de motor die in de Mini aanwezig was en bemoeide zich daar nadrukkelijk mee. Daarom werd in 1961 de naam MINI geboren. Sindsdien is deze naam niet meer weg te denken in de autobranche.

Wat betekent het MINI Cooper S Clubman logo?

Bij een tweedehands MINI Cooper S Clubman kopen, kom je natuurlijk ook in aanraking met het MINI Cooper S Clubman logo. Sinds 2018 bestaat het logo uit twee dimensies. Op dit moment bestaat het logo uit een zwarte cirkel en is het voorzien van drie rechte uitlopers aan beide kanten. In het midden bevindt zich de tekst 'MINI'. Koop je een wat oudere MINI Cooper S Clubman tweedehands auto? Dan is het goed mogelijk dat je een MINI rijdt voorzien van een logo in het zilver en zwart.

Wat zijn populaire MINI tweedehands modellen?

Overweeg je een MINI Cooper S Clubman tweedehands wagen aan te schaffen? Dan kom je zeker en vast nog heel wat andere modellen tegen. In je zoektocht naar een MINI Cooper S Clubman occasie is het daarom prettig te weten welke MINI tweedehands modellen in trek zijn:

  • Mini Countryman tweedehands: dit is de eerste Mini die langer is dan vier meter en tevens beschikt over een viertal deuren. Hij wordt geprezen vanwege de uitstekende wegligging.
  • Mini Clubman tweedehands: in een Mini Clubman kan je gemakkelijk al je spullen kwijt. Hij werd al in 1969 geïntroduceerd en is een interessante MINI tweedehands auto voor de veeleisende bestuurder.
  • Mini One tweedehands: de Mini One is verkrijgbaar met een benzine- of dieselmotor. Hij is sinds 2001 op de markt.
  • MINI S tweedehands: de MINI S is sinds 2002 verkrijgbaar en gebouwd als sedan, cabrio en combi. Een aantrekkelijke MINI tweedehands wagen!

Waarom opteer je voor het rijden in een MINI Cooper S Clubman tweedehands wagen?

Wil je dolgraag een MINI Cooper S Clubman tweedehands auto? Vroom zet alle voordelen van een MINI Cooper S Clubman tweedehands wagen graag voor je op een rij:

  • Je kiest voor een compacte auto met een sterke motor.
  • Met een MINI Cooper S Clubman tweedehands wagen verzeker jij je van een hippe en tijdloze auto.
  • Met een MINI Cooper S Clubman tweedehands auto kan je gemakkelijk inparkeren en navigeren, vooral handig in de stad.
  • Welke MINI Cooper S Clubman tweedehands voertuig je ook aanschaft, je bent altijd verzekert van een sportieve wagen met een prima wegligging.

MINI Cooper S Clubman tweedehands kopen? Vind een MINI Cooper S Clubman tweedehands via Vroom

Op zoek naar een MINI Cooper S Clubman tweedehands, maar nog geen idee welk model het wordt? Maak dan een proefrit in jouw favoriete MINI Cooper S Clubman tweedehands model. Bij Vroom heb je de keuze uit duizenden voertuigen, dus er is altijd mogelijkheid om een MINI Cooper S Clubman tweedehands te proberen. Heb je vragen over een MINI Cooper S Clubman tweedehands auto die je op het oog hebt? Laat het ons weten en neem gerust contact op.