10 auto's

Filter Filter resetten

Ultima Car Store

2011  41000 km  Benzine  Automaat 

€ 139.000

CAR SELECTION

2001  20905 km  Benzine  Automaat 

€ 139.995

|carpass

Mastercar (Exclusief Invest)

1979  83850 km  Benzine  Automaat  Andere

€ 29.850

Mastercar (Exclusief Invest)

1985  55400 km  Benzine  Automaat  Andere

€ 19.950

Bavaria Motors NV

2019  44920 km  Benzine  Automaat  Coupé

€ 299.900

|carpass

Bavaria Motors NV

2021  8500 km  Benzine  Automaat  SUV en 4x4

€ 499.900

|carpass

Skillter.com

1973  37337 km  Andere  Andere  Andere

€ 56.800

Skillter.com

1989  95857 km  Andere  Automaat 

€ 47.500

Skillter.com

1990  47125 km  Andere  Automaat 

€ 79.900

Skillter.com

1989  95857 km  Andere  Automaat 

€ 47.300

Over Rolls-Royce

Rolls-Royce tweedehands

Rolls-Royce tweedehands: luxueuze en betrouwbare wagen

Rijd je bij voorkeur in een luxe en grootse wagen en het liefst eentje die ook kwalitatief in orde is? Met een Rolls-Royce tweedehands beschik je over een schitterende Britse wagen die doet waarvoor hij is gemaakt. Een Rolls-Royce occasie is een wagen met uitstraling en in trek bij een groot publiek. In een tweedehands Rolls-Royce val je hoe dan ook op en waan je je in een compleet andere wereld. Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van de naam Rolls-Royce? Dan zit je bij Vroom goed, want bij ons heb je de keuze uit meerdere Rolls-Royce tweedehands wagens.

Wanneer is Rolls-Royce opgericht?

Voor je een tweedehands Rolls-Royce aanschaft, kom je graag meer te weten over het automerk. Het Britse Rolls-Royce is opgericht in 1904 door Charles Rolls en Frederick Royce. Dit prestigieuze automerk legt de lat hoog als het gaat om luxe en comfort en dit is ook terug te zien in de allereerste voertuigen die op de markt werden geïntroduceerd. In 1906 verscheen bijvoorbeeld de Silver Ghost, dit voertuig wordt nog steeds gezien als een van de beste auto's ter wereld. Hij had een maximumsnelheid van 80 kilometer per uur en voor die tijd was dat zeer uitzonderlijk. Overigens produceerde het bedrijf tijdens de oorlog alleen vliegtuigmotoren. In 1998 werd Rolls-Royce verkocht aan Volkswagen en een aantal jaren later nam BMW de productie over van Rolls-Royce wagens.

Waarom de naam Rolls-Royce?

De naam Rolls-Royce is een verwijzing naar de beide oprichters Charles Rolls en Frederick Royce. Ze waren eerder werkzaam als voertuig ontwikkelaar en autodealer.

Welke betekenis heeft het Rolls-Royce -logo?

In de afgelopen decennia heeft het logo van Rolls-Royce verschillende gedaanteverwisselingen ondergaan. Sinds 2020 probeert het automerk ook een jonger publiek aan te spreken. Het iconische monogram met de letters 'RR' in een zwart-wit kleur is behouden gebleven en terug te vinden op het embleem van iedere Rolls-Royce tweedehands voertuig.

Wat is het populairste Rolls-Royce tweedehands model?

Wil je dolgraag een Rolls-Royce tweedehands aankopen, maar ben je er nog niet uit welk model het wordt? Een Rolls-Royce Corniche tweedehands is een van de populairste modellen die het Britse automerk heeft voortgebracht. Deze tweedeurs coupé van Rolls-Royce verscheen in 1971 op de markt en de productie van het voertuig stopte in 2002. Het is een topper onder gebruikte Rolls-Royce wagens, want hij is aantrekkelijk geprijsd en heeft een topsnelheid van 220 kilometer per uur. 

Wil je weten hoe het is om in een Rolls-Royce tweedehands model te rijden? Kies voor een proefrit en ervaar op bijzondere wijze de voordelen van een Rolls-Royce tweedehands wagen.


Vijf redenen waarom je kiest voor een tweedehands Rolls-Royce kopen

Op zoek naar een Rolls-Royce tweedehands en verdiep je je graag in de voordelen van dit automerk? Vroom zet alle pluspunten voor je op een rij:

  • Met een Rolls-Royce tweedehands auto kies je voor een wagen die is voorzien van de nodige luxe en comfort.
  • Een Rolls-Royce tweedehands auto beschikt over het nodige aantal pk's inclusief een aantrekkelijke topsnelheid.
  • Rolls-Royce gaat met de tijd mee, want intussen zijn er ook plannen in de maak om elektrische auto's op de markt te brengen.
  • Een Rolls-Royce tweedehands wagen kenmerkt zich door een betaalbare prijs. 
  • Een Rolls-Royce tweedehands auto is ook aantrekkelijk voor zakelijke doeleinden.

Tweedehands Rolls-Royce aanschaffen? Koop een Rolls-Royce tweedehands via Vroom

Het kopen van een Rolls-Royce tweedehands wagen kan je zeker en vast via onze website doen. Bij Vroom heb je de keuze uit duizenden voertuigen die tegen een aantrekkelijke prijs te koop staan. We hebben verschillende Rolls-Royce tweedehands modellen in de aanbieding. Nog niet eerder in een Rolls-Royce gereden? Maak dan zeker een proefrit en ervaar alle voordelen van een Rolls-Royce occasie.