Jean-Francois Christiaens

3 MEI 2019

Dit zijn de meest ‘ideale’ bedrijfswagens

Weet je niet welke bedrijfswagen te kiezen? Dan kan je misschien eens kijken naar de auto’s die leasingbedrijf Alphabet heeft verkozen tot “Lease Car of the Year” 2019. Er gingen prijzen naar uiteenlopende winnaars. Helpt dat bij je keuze?

Voor professionelen blijft de verkiezing van de “Lease Car of the Year” heel belangrijk in België. Dit initiatief van leasingbedrijf Alphabet is vandaag aan zijn 27ste jaargang toe. Voor jaargang 2019 bestond de jury uit 11 leden, waaronder autojournalisten, klanten en interne specialisten van Alphabet.

BMW 3-Reeks

De BMW 3-Reeks werd unaniem aangeduid als “Lease Car of the Year 2019”. Volgens Alphabet wist de Duitser “de jury te charmeren met zijn comfortabele rijgedrag, zijn nieuwe design en zijn hoogtechnologische connectiviteit”. Maar ook de nieuwe Toyota Corolla liet een uitstekende indruk na bij de jury en wist de 3-Reeks bijna zijn kroon te ontfutselen.

Audi e-tron

Alphabet heeft ook een nieuwe elektrische categorie toegevoegd aan zijn verkiezing. De jury verkoos dit jaar dus voor het eerst de “Zero Emission Lease Car of the Year 2019”. De Audi e-tron kreeg de eer om deze nieuwe prijs als eerste te mogen ontvangen. “De Audi e-tron wist de jury te overtuigen met zijn elektrische aandrijving, zijn dynamische rijgedrag en zijn innovatieve design”, zo verduidelijkt Alphabet.

Elektrische fiets en bestelwagen

Voor de volledigheid vermelden we nog dat de Ford Transit Custom werd verkozen tot “Lease Van of the Year 2019” die Alphabet eveneens uitreikte terwijl de elektrische fiets Stromer ST3 de eerste “Lease Bike of the Year” is geworden. Die categorie zal alleen maar belangrijker worden aangezien Alphabet bij zijn klanten steeds meer interesse voelt voor elektrische fietsen.
Advertentie
Advertentie
Advertentie