0 auto's

Filter Filter resetten

Sorry, er zijn geen auto's gevonden...

Enkele oplossingen:
Pas je zoekopdracht aan en verwijder enkele filters.
Reset alle filters en begin opnieuw.
Maak een zoekmail aan en krijg updates over je selectie.

Over Buick

Tweedehands Buick Skylark: geniet van een luxe wagen

Houd je van mooie en luxe Amerikaanse auto's en zoek je om die reden een exclusieve tweedehands wagen? Dan is een tweedehands Buick Skylark een voorrecht om in te rijden. Een tweedehands Buick Skylark kopen is beslist niet eenvoudig, want het aanbod is beperkt, maar dankzij Vroom lukt het je om een tweedehands Buick Skylark op de kop te tikken. Dit betekent ook dat je oldtimer droom een stuk dichterbij komt. Waarom is het een voorrecht om een tweedehands Buick Skylark te kopen en welke voordelen levert een tweedehands Buick Skylark je op? Laat ons je informeren over wat belangrijk is om te weten in je zoektocht naar een tweedehands Buick Skylark.

Wanneer is Buick opgericht?

Buick is een Amerikaans automerk en in 1903 opgericht. Tegenwoordig opereert het merk onder het General Motors-concern en produceert het voertuigen wereldwijd. Het bedrijf is opgericht door David Dunbar Buick, maar na slechts één jaar werd Buick al overgenomen door William Durant. In het eerste decennium van de vorige eeuw maakte hij van Buick het grootste Amerikaanse autolabel. Omdat hij er zoveel geld mee verdiende, richtte hij in 1908 General Motors op waar Buick nu onderdeel van uitmaakt. Buick is naast Cadillac een van de luxere merken van General Motors.

Wat betekent de naam Buick?

De naam Buick is een verwijzing naar de oprichter David Dunbar Buick. Hij werd op 17 september 1854 geboren in Schotland, maar emigreerde op tweejarige leeftijd met zijn ouders naar de Verenigde Staten. Hij ontwikkelde zich snel en was onder andere de uitvinder van de tuinsproeier. Later raakte hij geïnteresseerd in stationaire motoren en dit resulteerde uiteindelijk in een eerste auto. In 1902 richtte hij de Buick Manufacturing Company met als doel om auto's te verkopen en dit leidde in 1903 tot de oprichting van Buick Motor Company. Hoewel David Dunbar Buick na overdracht aan William Durant zijn aandeel verloor, werd hij wel een van de belangrijkste Amerikaanse autofabrikanten.

Welke betekenis heeft het logo van Buick?

Buick wordt gezien als de oudste autofabrikant van Amerika als het gaat om luxe wagens. Het huidige logo in de kleuren zilver, rood en blauw herinnert aan het familiewapen van de oorspronkelijke oprichter. Het is dan ook gebaseerd op een heraldisch schild.

https://www.vroom.be/fr/voitures-occasion/buick-riviera/Succesvolle tweedehands Buick modellen

Wil je een tweedehands Buick kopen? Dan kies je uit een aantal interessante tweedehands Buick modellen die nog steeds populair zijn. Vroom licht er een tweetal tweedehands Buick voertuigen uit:

  • Buick Riviera tweedehands: dit Buick-voertuig werd gebouwd in de perioden van 1963 tot 1993 en van 1995 tot 1999.
  • Er zijn maar liefst acht generaties op de markt verschenen. Je kiest dus veelal voor een oldtimer, maar dan heb je er wel eentje om trots op te zijn.
  • Buick Skylark tweedehands: dit Buick-model werd gemaakt van 193 tot en met 1998. Het voertuig valt op door het unieke ontwerp en is een geliefde tweedehands Buick onder oldtimerliefhebbers.

Hierom kies je voor een tweedehands Buick Skylark wagen

Wil je een Buick Skylark tweedehands kopen? Een tweedehands Buick Skylark levert je hoe dan ook voordelen op. Waarom is een tweedehands Buick Skylark kopen nuttig?

  • Met een tweedehands Buick Skylark kies je altijd voor een zeer exclusieve Amerikaanse wagen. Een tweedehands Buick Skylark geeft je de garantie dat je wordt gezien, vooral ook omdat je ze niet vaak op de weg ziet.
  • Een tweedehands Buick Skylark is uitstekend geschikt voor een toer met klassieke wagens.
  • In een tweedehands Buick Skylark voelt het altijd alsof jij de hoofdrol speelt in een Amerikaanse film.
  • Met een tweedehands Buick Skylark verzeker jij je van een zeldzaamheid waar menigeen jaloers op zal zijn.

Tweedehands Buick Skylark aanschaffen? Vind een Buick Skylark occasie via Vroom

Past een tweedehands Buick Skylark binnen je budget en durf je het aan om je liefde voor klassieke wagens vorm te geven? Aarzel niet, maar neem een kijkje bij het aanbod tweedehands Buick Skylark modellen op de website. Mocht er iets voor je tussen zitten, dan geniet je van een absolute zeldzaamheid. Laat je daarom niet tegenhouden, maar jaag je droom achterna en ga voor een tweedehands Buick Skylark. Vragen over een tweedehands Buick Skylark? Neem gerust contact met ons op.