5 auto's

Filter Filter resetten

Jaguar Land Rover Tournai

1969  7380 km  Benzine  Manueel  Coupé

€ 64.500

Rock n Roll Classics

1962  31914 km  Benzine  Andere  Coupé

€ 249.000

Rock n Roll Classics

1961  2213 km  Benzine  Manueel  Coupé

€ 179.900

Classic Open BV

1970  12345 km  Benzine  Manueel  Cabriolet

€ 109.500

Carrosso Classics & Sportscars

1969  7550 km  Benzine  Manueel 

€ 89.850

Over Jaguar

Jaguar E-Type tweedehands

Jaguar E-Type tweedehands: luxe autorijden doe je in een Jaguar E-Type

Jaguar is hét merk voor luxe wagens. Een nieuwe Jaguar is duur in aankoop, maar misschien komt jouw droom wel uit met een tweedehands Jaguar E-Type. Of je nu zakelijk of privé een Jaguar E-Type occasie zoekt, met een tweedehands Jaguar E-Type van Vroom investeer je in een luxe en kwalitatieve wagen. En natuurlijk kenmerkt iedere Jaguar E-Type tweedehands zich door een sportieve uitstraling. Het zijn allemaal goede redenen om een Jaguar E-Type tweedehands te kopen. Wat maakt dit automerk nog meer speciaal en welke Jaguar tweedehands kies je?

Wanneer is Jaguar E-Type opgericht?

Jaguar is een Britse autofabrikant die in 1922 is opgericht door William Lyons en William Walmsley. Ze gaven het bedrijf de naam Swallow Sidecar Company. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op het bouwen van zijspancombinaties voor motorfietsen, maar een aantal jaren later begon men ook auto's te produceren onder de naam Jaguar. Na de Tweede Wereldoorlog werd de naam Swallow Sidecar Company volledig vervangen door Jaguar.

Waar staat Jaguar E-Type voor?

Jaguar heeft zich altijd als doel gesteld om autorijden mooier te maken. De autofabrikant boekte dan ook veel succes met de productie van sportauto's en luxe sedans. Vooral na de Tweede Wereldoorlog besloot men om het vermogen van de motoren fors te verbeteren. Daarnaast is Jaguar ook jarenlang succesvol geweest in de Formule 1. Nog een goede reden om een Jaguar E-Type tweedehands aan te schaffen!

Welke betekenis heeft het logo van Jaguar E-Type?

Het roofdier jaguar vind je natuurlijk terug op en in iedere Jaguar E-Type tweedehands auto. De jaguar staat voor jagen en avontuur. Jaguar beschikt overigens over het meest iconische dieren logo, want het is spectaculair en maakt altijd indruk.

Welke Jaguar tweedehands modellen zijn in trek?

Heb je altijd al in een luxe Britse auto willen rijden? Met een Jaguar E-Type tweedehands van Vroom maak je je dromen waar. Welke modellen zijn geliefd?

  • Jaguar E-Pace tweedehands: de Jaguar E-Pace is een compacte SUV en valt op door het fraaie design. Hij is relatief nieuw, want hij verscheen in 2017 op de markt.
  • Jaguar E-Type tweedehands: de Jaguar E-Type is een schitterende Jaguar tweedehands wagen. De oldtimer werd gebouwd van 1961 tot 1974.
  • Jaguar F-Pace tweedehands: de Jaguar F-Pace is de meest luxe en krachtige SUV van Jaguar.
  • Jaguar XF tweedehands: de Jaguar XF is een sportieve sedan met vier deuren. De productie startte in 2007 en hij is zeer geliefd als Jaguar tweedehands wagen.

Wat maakt een Jaguar E-Type tweedehands speciaal?

Overweeg je om een Jaguar E-Type tweedehands aan te schaffen, maar twijfel je? Laat onderstaande voordelen je motiveren om alsnog tot aankoop over te gaan van een Jaguar E-Type tweedehands wagen:

  • Met een tweedehands Jaguar E-Type kom je een stuk voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe Jaguar E-Type moet kopen.
  • Een Jaguar E-Type straalt klasse uit en is bovendien gemaakt om sportief te rijden.
  • Je hebt altijd een ruime keuze uit Jaguar tweedehands modellen.

Tweedehands Jaguar E-Type kopen? Vind een Jaguar E-Type tweedehands bij Vroom

Een Jaguar E-Type tweedehands kopen? Vroom is hét adres in je zoektocht naar een Jaguar E-Type tweedehands. Bij ons geniet je van een zeer ruime collectie voertuigen van alle merken. We garanderen je een uitstekende kwaliteit en daarom is het altijd zinvol om bij ons je Jaguar E-Type tweedehands te kopen. Natuurlijk doe je dit pas na het maken van een proefrit. Op die manier weet je zeker dat een tweedehands Jaguar E-Type de beste keuze is in jouw situatie. Heb je nog verdere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.