10 auto's

Filter Filter resetten

Decaigny-Degroote Brugge

2020  24700 km  Benzine  Automaat 

€ 57.000

|carpass

ACG Gent

2017  137000 km  Benzine  Automaat 

€ 43.500

Provan

2015  62278 km  Benzine  Automaat 

€ 38.990

|carpass

RGA occasions groupe Renga

2021  45712 km  Benzine  Automaat  Hatchback

€ 75.990

|carpass

PCH Automotive

2018  24700 km  Diesel  Automaat 

€ 58.999

Bavaria Motors NV

2019  49200 km  Diesel  Automaat  Berline

€ 59.900

|carpass

CAR Avenue Wavre

2019  20204 km  Benzine  Automaat  Hatchback

€ 69.990

|carpass

AEcars (Alex's Exclusive Cars)bvba

2017  124408 km  Diesel  Automaat 

€ 39.950

|carpass

Decaigny-Degroote Tielt

2018  68901 km  Benzine  Automaat 

€ 52.475

|carpass

Autobedrijf Naessens

2020  62233 km  Diesel  Automaat 

€ 55.950

|carpass

Over Maserati

Maserati Ghibli tweedehands

Maserati Ghibli tweedehands: laat je verleiden door een Italiaanse sportwagen

Houd je van sportieve en luxe wagens en gaat je voorkeur uit naar een Italiaans automerk? Met een Maserati Ghibli tweedehands kies je voor een luxueuze Italiaanse sportwagen. Hij levert ongeziene prestaties en oefent daarom een enorme aantrekkingskracht uit op liefhebbers van sportvoertuigen. Naast ongekende wegprestaties is een Maserati Ghibli occasie ook voorzien van de nodige luxe en comfort. Waarom kies je voor een tweedehands Maserati Ghibli en welke modellen zijn voornamelijk populair? WIj vertellen het jou graag.

Wanneer is Maserati Ghibli opgericht?

Maserati is een Italiaans merk van sportwagens en is opgericht in 1914 door zes broers: Carlo, Bindo, Alfieri, Mario, Ettore en Ernesto. Het bedrijf heeft een roemruchte geschiedenis als sportwagenfabrikant. In 1926 rolde de eerste raceauto van de band: de Tipo 26. Vooral in de jaren vijftig van de vorige eeuw hield het automerk zich bezig met de productie van sportwagens. Maserati heeft ook een tijdje deel uitgemaakt van Ferrari. Vandaag de dag werkt Maserati ook veelvuldig samen met Alfa Romeo, omdat het net als dit merk onder de Fiat-vlag opereert. Hoe dan ook, met een Maserati Ghibli tweedehands wagen kan je altijd voor de dag komen.

Waar staat het automerk Maserati Ghibli voor?

De naam van het bedrijf verwijst natuurlijk naar de eerder genoemde zes broers. Sportiviteit, moed en kracht, dat is waar het Italiaanse automerk voor staat. Als het aankomt op elegantie, luxe en sportieve prestaties, dan steekt een Maserati Ghibli er beslist met kop en schouders bovenuit.

Welke betekenis heeft het Maserati Ghibli-logo?

De drietand is al ruim 100 jaar het logo van Maserati. De naam en het logo van Maserati Ghibli zijn een verwijzing naar Neptunus, de Romeinse god van de zee. In Bologna is een fontein met Neptunus te vinden en is tegelijkertijd de plaats waar de broers het bedrijf hebben opgericht. Het is dus begrijpelijk dat de broers er voor hebben gekozen de drietand te verwerken in het logo.

Welke verkrijgbare Maserati Ghibli tweedehands modellen zijn populair?

In je ontdekkingsreis naar een Maserati Ghibli tweedehands wagen heb je de keuze uit verschillende modellen. Welke wagens van Maserati kom je zoal tegen in ons aanbod? We pikken er een tweetal voertuigen voor je uit:

  • Maserati Ghibli tweedehands: de Maserati Ghibli is een al wat ouder model en kwam in 1967 op de markt. Hij is in drietal generaties verschenen, voor het laatst in 2013. Het allereerste model was een tweedeur, 2+2 Grand Tourer en beschikte over een V8-motor. Een indrukwekkende Maserati tweedehands wagen!
  • Maserati Levante tweedehands: de Maserati Levante is op de markt sinds 2016. De luxe SUV en terreinwagen kenmerkt zich door een sportief imago en is verkrijgbaar met zowel een diesel- als benzinemotor.

Jij beslist zelf welke Maserati Ghibli tweedehands wagen het wordt. Er zijn nog meer Maserati modellen op de markt, dus neem snel een kijkje bij ons aanbod luxe Italiaanse sportwagens.

Waarom kies je voor een Maserati Ghibli tweedehands wagen

Een tweedehands Maserati Ghibli kopen levert je een aantal opmerkelijke voordelen op. Vroom zet ze voor je op een rij:

  • Tegen een relatief goedkope prijs schaf je een Maserati Ghibli tweedehands wagen aan.
  • Welke Maserati het ook wordt, je profiteert altijd van een luxe uitgeruste auto inclusief sportieve uitstraling.
  • Een Maserati Ghibli tweedehands wagen is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Maserati Ghibli tweedehands kopen? Ontdek het veelzijdige aanbod Maserati Ghibli tweedehands wagens bij Vroom

Heb je een Maserati Ghibli tweedehands auto op het oog? Kijk dan zeker eens bij ons actuele aanbod Maserati Ghibli tweedehands wagens. We bieden je de keuze uit duizenden voertuigen! Besluit je om tot aankoop van een tweedehands Maserati Ghibli over te gaan? Maak dan eerst een proefrit om te weten of de auto aan je wensen voldoet. Heb je vragen over een Maserati Ghibli tweedehands wagen kopen? Neem gerust contact met ons op.