3 auto's

Autopolis Occasion

2021  2895 km  Benzine  Automaat  Andere

€ 139.990

Autopolis Occasion

2017  55475 km  Benzine  Automaat  Hatchback

€ 59.990

Classic Youngtimers Consultancy

1997  103575 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 23.500

Over Maserati

Maserati Quattroporte tweedehands

Maserati Quattroporte tweedehands: laat je verleiden door een Italiaanse sportwagen

Houd je van sportieve en luxe wagens en gaat je voorkeur uit naar een Italiaans automerk? Met een Maserati Quattroporte tweedehands kies je voor een luxueuze Italiaanse sportwagen. Hij levert ongeziene prestaties en oefent daarom een enorme aantrekkingskracht uit op liefhebbers van sportvoertuigen. Naast ongekende wegprestaties is een Maserati Quattroporte occasie ook voorzien van de nodige luxe en comfort. Waarom kies je voor een tweedehands Maserati Quattroporte en welke modellen zijn voornamelijk populair? WIj vertellen het jou graag.

Wanneer is Maserati Quattroporte opgericht?

Maserati is een Italiaans merk van sportwagens en is opgericht in 1914 door zes broers: Carlo, Bindo, Alfieri, Mario, Ettore en Ernesto. Het bedrijf heeft een roemruchte geschiedenis als sportwagenfabrikant. In 1926 rolde de eerste raceauto van de band: de Tipo 26. Vooral in de jaren vijftig van de vorige eeuw hield het automerk zich bezig met de productie van sportwagens. Maserati heeft ook een tijdje deel uitgemaakt van Ferrari. Vandaag de dag werkt Maserati ook veelvuldig samen met Alfa Romeo, omdat het net als dit merk onder de Fiat-vlag opereert. Hoe dan ook, met een Maserati Quattroporte tweedehands wagen kan je altijd voor de dag komen.

Waar staat het automerk Maserati Quattroporte voor?

De naam van het bedrijf verwijst natuurlijk naar de eerder genoemde zes broers. Sportiviteit, moed en kracht, dat is waar het Italiaanse automerk voor staat. Als het aankomt op elegantie, luxe en sportieve prestaties, dan steekt een Maserati Quattroporte er beslist met kop en schouders bovenuit.

Welke betekenis heeft het Maserati Quattroporte-logo?

De drietand is al ruim 100 jaar het logo van Maserati. De naam en het logo van Maserati Quattroporte zijn een verwijzing naar Neptunus, de Romeinse god van de zee. In Bologna is een fontein met Neptunus te vinden en is tegelijkertijd de plaats waar de broers het bedrijf hebben opgericht. Het is dus begrijpelijk dat de broers er voor hebben gekozen de drietand te verwerken in het logo.

Welke verkrijgbare Maserati Quattroporte tweedehands modellen zijn populair?

In je ontdekkingsreis naar een Maserati Quattroporte tweedehands wagen heb je de keuze uit verschillende modellen. Welke wagens van Maserati kom je zoal tegen in ons aanbod? We pikken er een tweetal voertuigen voor je uit:

  • Maserati Ghibli tweedehands: de Maserati Ghibli is een al wat ouder model en kwam in 1967 op de markt. Hij is in drietal generaties verschenen, voor het laatst in 2013. Het allereerste model was een tweedeur, 2+2 Grand Tourer en beschikte over een V8-motor. Een indrukwekkende Maserati tweedehands wagen!
  • Maserati Levante tweedehands: de Maserati Levante is op de markt sinds 2016. De luxe SUV en terreinwagen kenmerkt zich door een sportief imago en is verkrijgbaar met zowel een diesel- als benzinemotor.

Jij beslist zelf welke Maserati Quattroporte tweedehands wagen het wordt. Er zijn nog meer Maserati modellen op de markt, dus neem snel een kijkje bij ons aanbod luxe Italiaanse sportwagens.

Waarom kies je voor een Maserati Quattroporte tweedehands wagen

Een tweedehands Maserati Quattroporte kopen levert je een aantal opmerkelijke voordelen op. Vroom zet ze voor je op een rij:

  • Tegen een relatief goedkope prijs schaf je een Maserati Quattroporte tweedehands wagen aan.
  • Welke Maserati het ook wordt, je profiteert altijd van een luxe uitgeruste auto inclusief sportieve uitstraling.
  • Een Maserati Quattroporte tweedehands wagen is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Maserati Quattroporte tweedehands kopen? Ontdek het veelzijdige aanbod Maserati Quattroporte tweedehands wagens bij Vroom

Heb je een Maserati Quattroporte tweedehands auto op het oog? Kijk dan zeker eens bij ons actuele aanbod Maserati Quattroporte tweedehands wagens. We bieden je de keuze uit duizenden voertuigen! Besluit je om tot aankoop van een tweedehands Maserati Quattroporte over te gaan? Maak dan eerst een proefrit om te weten of de auto aan je wensen voldoet. Heb je vragen over een Maserati Quattroporte tweedehands wagen kopen? Neem gerust contact met ons op.