6 auto's

Johnen Automobile

2010  160753 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 4.990

MWA

2009  60088 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 3.990

Auto's Peter

2010  73911 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 3.950

|carpass

Garage Lemasson

2011  191386 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 2.900

Borremans

2010  60450 km  Benzine  Manueel  Coupé

€ 4.990

IF Cars

2011  27633 km  Benzine  Manueel  Hatchback

€ 6.450

|carpass

Over Suzuki

Suzuki Alto tweedehands

Suzuki Alto: betaalbaar rijden in een auto op maat

Wil je een Suzuki Alto tweedehands wagen kopen? Een uitstekende keuze, want je kiest altijd voor een betrouwbare en zuinige auto. Met een tweedehands Suzuki Alto geniet je van een compact voertuig waar je de nodige jaren plezier aan beleeft. Wil je een Suzuki Alto tweedehands aanschaffen, maar wil je wel eerst meer weten over dit Japanse automerk? Bij Vroom vertellen we je alles over een Suzuki Alto tweedehands wagen en welke voordelen het oplevert om een auto van dit merk te kopen. Want wat maakt een Suzuki Alto tweedehands zo aantrekkelijk bij een grote groep mensen?

Wanneer is Suzuki Alto opgericht?

Suzuki is 's werelds grootste verkoper van mini-voertuigen, maar wanneer is het bedrijf eigenlijk begonnen met de productie van auto's? De Japanse fabrikant is in 1909 opgericht en richt zich in eerste instantie op het maken van weefgetouwen. Het duurt daarom tot 1955 voordat Suzuki de eerste auto presenteert. De compacte Suzulight met tweecilindermotor werd een groot succes en al snel volgden daarom diverse stadsauto's en een kleine jeep. Het merk is vooral groot geworden met de productie van kleine en zuinige auto's. Bovendien kent Suzuki een laag aantal pechgevallen en komt het steevast als een zeer betrouwbaar merk naar boven in allerlei tests. Een uitstekende reden om een Suzuki Alto tweedehands wagen te kopen!

Vanwaar de naam Suzuki Alto?

De naam Suzuki is een verwijzing naar de oprichter Michio Suzuki. Overigens is Suzuki ook een naam voor jongens en meisjes. Daarnaast is het een term die wordt gebruikt bij de bereiding van sushi.

Wat betekent het logo van Suzuki Alto?

Sinds 1958 gebruikt Suzuki het logo met de letter S. De S-letter is rood van kleur en daaronder staat de naam van het bedrijf in de kleur blauw. Wel bestaat er variatie in het gebruik van het Suzuki-logo. Een Suzuki Alto tweedehands wagen is uiteraard niet voorzien van het nieuwste logo, maar het logo met de S pik je er altijd direct uit.

Welke Suzuki tweedehands modellen zijn in trek?

In je zoektocht naar een tweedehands Suzuki Alto kom je allerlei modellen van Suzuki tegen. Niet alleen de Suzuki Alto is populair, maar ook veel andere modellen zijn in trek. Daarom zet Vroom een aantal interessante Suzuki tweedehands wagens op een rij:

  • Suzuki Jimny tweedehands: dit model is een terreinwagen. Hij bestaat al meer dan 50 jaar, is licht in gewicht en beschikt over vierwielaandrijving.
  • Suzuki Vitara tweedehands: met dit model kies je voor een stoere en stijlvolle SUV. In 1988 werd de wagen voor het eerst aan het publiek gepresenteerd.
  • Suzuki Swift tweedehands: de Suzuki Swift is een compacte en fijne stadsauto. De 3- of 5-deurs hatchback is allround en daarom zeer populair als Suzuki tweedehands voertuig.

Waarom kies je voor een Suzuki Alto tweedehands auto

De aankoop van een Suzuki Alto tweedehands wagen is om meerdere redenen de moeite waard. Waarom je voorkeur uitgaat naar een Suzuki Alto tweedehands wagen?

  • Een Suzuki Alto occasie is betrouwbaar en zuinig in gebruik.
  • Je hoeft niet in één keer een groot bedrag op tafel te leggen voor de aankoop van een auto.
  • De gebruikskosten van een Suzuki tweedehands zijn relatief laag.
  • Een Suzuki Alto tweedehands wagen kampt zelden met problemen.
  • Het Japanse automerk voert continu allerlei verbeteringen door bij de productie van voertuigen. Dit maakt een Suzuki Alto tweedehands wagen een veilig en comfortabel voertuig.

Tweedehands Suzuki Alto kopen? Vind je Suzuki Alto tweedehands via Vroom

Zijn er plannen om een Suzuki Alto tweedehands wagen aan te schaffen? Met een Suzuki Alto tweedehands voertuig verzeker jij je van een veilige en betrouwbare auto waar je altijd plezier aan beleeft. Hij is uitermate geschikt voor gebruik in de stad, maar er zijn ook andere modellen verkrijgbaar voor de wat grotere afstanden. Hoe dan ook, maak een proefrit in een Suzuki Alto tweedehands auto en ontdek of dit voertuig bij je past. Heb je vragen over de aankoop van een Suzuki Alto tweedehands wagen? Neem dan snel contact met ons op.