Subaru

Subaru

Aanbevolen advies

Waarom is deze Subaru dubbel zoveel waard als 2 nieuwe Ferrari’s?

Waarom is deze Subaru dubbel zoveel waard als 2 nieuwe Ferrari’s?

1993, de Rally van de 1000 meren. Onder de gefascineerde blikken van de locals danst een blauwe en gele Subaru van bocht naar bocht, over bulten springend onder het geroffel van zijn machtige flat-four. Een legende ontstaat. De Subaru Impreza wordt op dat moment een mythe en vervangt de krachtige maar verouderde Legacy. De Impreza Prodrive waar we hier naar kijken is een stukje geschiedenis.

Aanbevolen tests

Meer tests van dit merk
3,8 /5 Getest: Subaru Forester e-Boxer, eigenzinnige toegeving

Getest: Subaru Forester e-Boxer, eigenzinnige toegeving

De Japanse constructeur Subaru had het begin dit jaar aangekondigd: de e-Boxer zet Subaru’s hybrideoffensief in op de Europese markt. Wij kijken wat dat oplevert in de nieuwe Forester.

3,6 /5 Subaru Outback en Levorg (2018): Bijbenen

Subaru Outback en Levorg (2018): Bijbenen

Met de recente lancering van de nieuwe Impreza en XV dreigden Subaru’s andere producten wat ondergesneeuwd te geraken. Daarom trokken de Japanners met ons naar het Hoge Noorden voor een kennismaking met het volledig opgefriste gamma.

3,6 /5 Subaru Impreza en Forester: eeuwige outsiders

Subaru Impreza en Forester: eeuwige outsiders

Bij ons leidt Subaru een teruggetrokken bestaan. De Japanners zijn niet van plan om daar snel verandering in te brengen, maar kennen perfect de sterke punten van hun producten. Dat konden we aan den lijve ondervinden in het hoge Finse noorden met de Impreza en Forester.

3,6 /5 Eerste test: Subaru Solterra, meer dan zomaar een tweelingbroer?

Eerste test: Subaru Solterra, meer dan zomaar een tweelingbroer?

Hoewel hij samen met de elektrische bZ4X SUV van Toyota deel uitmaakt van een eeneiige tweeling, belooft de Solterra om trouw te blijven aan het DNA van Subaru. Slaagt hij daarin?

Over Subaru

Subaru tweedehands

Subaru tweedehands: betrouwbaar en voordelig autorijden

Zoek je een betrouwbare tweedehands auto? Met een Subaru tweedehands wagen verzeker jij je van een mooi passagiersvoertuig die je tegen een schappelijke prijs aanschaft. Een Subaru occasie is daarom een uitstekende keuze. Je hebt de keuze uit allerlei karaktervolle Subaru tweedehands modellen met ieder hun eigen specificaties en kenmerken. Wat maakt een tweedehands Subaru nog meer de moeite waard om aan te schaffen en wat zijn de voordelen van een Subaru tweedehands wagen? Vroom vertelt je er alles over.

Wanneer is Subaru opgericht?

Subaru is een Japans automerk en is in 1953 opgericht door Kenji Kita. Het automerk maakt onderdeel uit van Fuji Heavy Industries (FHI). Het eigenzinnige Subaru staat vooral bekend om zijn betrouwbare en veilige voertuigen. Bovendien zijn de meeste modellen ook prima in staat om een aanhanger of caravan te trekken. Het allereerste voertuig werd in 1958 op de markt gebracht, de Ladybird of Subaru 360, een klein stadsautootje. Deze auto kreeg zelfs een Japans koosnaampje: meikever. Subaru is echter vooral bekend geworden door de introductie van de boxermotor in auto's.

Waarom de naam Subaru?

Subaru verwijst naar de Japanse naam voor het Zevengesternte. Daarnaast betekent Subaru ook 'verenigen' en is het de naam van het sterrenbeeld Stier. De president van het bedrijf vond destijds dat Japanse auto's Japanse namen moesten hebben. Om die reden is er gekozen voor Subaru. Het bedrijf is groot geworden dankzij unieke voertuigen inclusief een uitzonderlijk veilige vierwielaandrijving.

Waar staat het Subaru -logo voor?

Het Zevengesternte vind je in gestileerde vorm terug in het Subaru -logo. In totaal zijn er zes sterren terug te vinden. De grote ster aan de linkerkant verwijst naar Fuji Heavy Industries en de overige vijf sterren staan symbool voor de dochterondernemingen. De kleur blauw staat voor superioriteit en betrouwbaarheid, terwijl het zilver en zwart vooral iets zeggen over verfijning, creativiteit, elegantie en perfectie. Kortom: met een Subaru tweedehands wagen heb je een bijzonder voertuig in handen.

Welke Subaru tweedehands wagens zijn in trek?

Zijn er plannen om een Subaru tweedehands aan te schaffen? Een Subaru tweedehands wagen kopen doe je pas als je weet wat je in huis haalt. De Subaru Forester is ongetwijfeld een van de populairste modellen van dit innovatieve merk. Een Subaru Forester tweedehands is een SUV en heeft kenmerken van een terreinwagen. Hij beschikt over achterwielaandrijving en is al sinds 1997 op de markt. 

Uiteraard zijn er nog meer Subaru tweedehands modellen op de markt te koop. Verdiep je daarom het actuele aanbod voor je een keuze maakt voor een Subaru tweedehands wagen.

Waarom kies je voor een Subaru tweedehands voertuig?

De aankoop van een Subaru tweedehands auto brengt allerlei voordelen met zich mee. Waarom is het zinvol een Subaru tweedehands wagen aan te schaffen?

  • Je hebt de keuze uit diverse avontuurlijke en veelzijdige Subaru tweedehands modellen.
  • Met een Subaru tweedehands auto kies je altijd voor een veilige wagen.
  • Een Subaru is gebouwd voor een lange levensduur en kenmerkt zich door lage gebruikskosten.
  • De boxer motoren van een Subaru tweedehands wagen zijn haast onverwoestbaar. Een uitstekende reden om te kiezen voor een Subaru tweedehands auto!
  • Een Subaru tweedehands auto is een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen.

Tweedehands Subaru kopen? Bekijk het Subaru tweedehands aanbod via Vroom

Heb je altijd al in een Subaru willen rijden? Grijp dan nu je kans en ontdek het aanbod Subaru tweedehands wagens op onze site. Geniet tijdens een proefrit van de veelzijdigheid van een Subaru tweedehands auto. Je komt er snel genoeg achter of een Subaru goed bij je past. Heb je vragen over een tweedehands Subaru kopen? Aarzel niet, maar neem direct contact met ons op.