Tesla Cybertruck wordt mobilhome

Iemand heeft de pick-up bedacht met een keuken en een toilet.
  • Sepulchre  Pierre-Benoit Sepulchre Pierre-Benoit
  • 07 april 2021
  • Divers

Tesla Cybertruck wordt mobilhome

De productiestart van de Tesla Cybertruck is pas gepland voor 2022, maar bepaalde tuners en accessoirebedrijven denken nu al na over manieren om de basisformule te verbeteren. Dat is onder meer het geval voor het Amerikaanse bedrijf CyberLandr, dat van de elektrische pick-up een authentieke mobilhome wil maken, uitgerust met alles wat je van zo’n wagen in de 21ste eeuw mag verwachten.

Het concept rust op een zelfstandige unit die wordt bevestigd in de laadbak van de Cybertruck. Het geheel respecteert nauwgezet het design van de wagen, zowel qua vorm als qua gebruikte materialen. Dankzij een ingenieus systeem kan de basis van de unit zijn hoogte verviervoudigen zodat twee volwassenen er in passen zonder dat ze zich moeten bukken.

Tesla Cybertruck wordt mobilhome

All-in

Zodra de unit is geplaatst en uitgeklapt, biedt ze een leefruimte met twee stoelen en een tafeltje die kunnen dienen als eetplaats. Na ombouw verandert de ruimte in een slaapkamer. Ook een klein badkamertje met toilet is van de partij. De keuken is trouwens volwaardig uitgerust, want ze heeft een ijskastje, een wasbak en zelfs een inductiekookplaat. Wie snel koud heeft zal blij zijn met de vloerverwarming in dit huisje. Het geheel wordt gevoed met stroom die gedeeltelijk wordt opgewekt door een dubbel zonnepaneel op het dak.

Tesla Cybertruck wordt mobilhome

De productieversie van het slimme concept zal waarschijnlijk hier en daar nog moeten worden aangepast – Tesla heeft nog niet alle maten van de Cybertruck onthuld – maar toch kan het nu al bij CyberLander worden besteld voor 39.995 dollar door een voorschot van 5.000 dollar over te schrijven.

Tesla Cybertruck wordt mobilhome

Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via e-mail:

Meer lezen over:

Sepulchre  Pierre-Benoit
Over de auteur: Sepulchre Pierre-Benoit Auto’s, herenmode, reizen of gadgets: Pierre-Benoît Sepulchre schrijft voor de lifestylerubriek van verschillende Belgische magazines, en sinds 2013 voor Vroom.
Als stadsjongen heeft hij interesse in nieuwe mobiliteit, maar hij zegt ook geen ‘nee’ tegen een mooie vintage coupé.
Foto's ©: CyberLandr.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Bugatti: eerste blik op nieuwe hypercar met V16!

Bugatti: eerste blik op nieuwe hypercar met V16!

De opvolger van de Chiron is voor het eerst te zien onder een bijzonder kleurrijke laag camouflage.

BMW: facelift voor de i4 en 4 Reeks Gran Coupé

BMW: facelift voor de i4 en 4 Reeks Gran Coupé

Naast een nieuwe look krijgt de facelift van de BMW i4 een nieuwe motorisatie, de xDrive40 met 295 kW (401 pk) en 548 km autonomie.

Volkswagen ID. Code: van China, voor China

Volkswagen ID. Code: van China, voor China

De Volkswagen ID. Code is een conceptversie van een volledig elektrische SUV boordevol nieuwe technologie! Maar enkel China zal ervan kunnen genieten...

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Manueel

€ 21.500

Diesel, Manueel

€ 32.584

Benzine, Automaat

€ 27.547

Benzine, Manueel

€ 23.748

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km
€ 52.900
2021
1.500 km
€ 52.990
2019
105.433 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km