Polestar 2 krijgt Prime Video

De streamingdienst Prime Video is nu ook beschikbaar in de Polestar 2 en Volvo's met Android Automotive, naast YouTube, dat in juni 2023 beschikbaar werd.

  • Christiaens  Jean-Francois Christiaens Jean-Francois
  • 14 september 2023
  • Divers

Het is een situatie die bestuurders van elektrische wagens ongetwijfeld al hebben meegemaakt bij een oplaadsessie tijdens een lage rit: hoe moet je de tijd doden? Natuurlijk kan de typische koffie- en plaspauze al helpen. Of misschien je comfortabel installeren in een lounge om even te ontspannen of te werken... Maar lang niet alle snellaadstations hebben deze voorzieningen beschikbaar.

Dan blijft er vaak nog de mogelijkheid over om een film te kijken op je smartphone. Of, indien mogelijk, rechtstreeks op het scherm van je auto. Voor klanten met een abonnement op de Amazon Prime Video-streamingdienst wordt het nu mogelijk om films en series rechtstreeks op het infotainmentsysteem van de Polestar 2 te bekijken, waarvan het nieuwe modeljaar 2024 momenteel wordt gelanceerd.

Android Automotive OSDe Polestar 2 wsa bij zijn lancering in 2019 de eerste auto op de markt met het Android Automotive OS-besturingssysteem met geïntegreerde Google-diensten. Dat betekent dat je verschillende apps rechtstreeks kan downloaden via de Google Play Store, zoals Waze, EasyPark, A Better Routeplanner (ABRP), AccuWeather, Range Assistant, Journey LogPolestar, enzovoort. Sinds december 2021 is de Polestar 2 ook uitgerust met de Vivaldi-webbrowser, waarmee je toegang hebt tot andere entertainmentdiensten die nog geen ingebouwde applicatie in de auto hebben.

YouTube en Prime VideoPolestar blijft zijn infotainmentsysteem verder uitbreiden door videostreamingdiensten rechtstreeks aan te bieden in de Polestar 2. YouTube is sinds eind juni beschikbaar, en nu is het de beurt aan Prime Video om rechtstreeks content naar het centrale display te streamen wanneer de auto geparkeerd is of aan het opladen is. Andere modellen met Android Automotive zouden ook kunnen genieten van deze update, waaronder de nieuwste modellen van Volvo.

Op zoek naar een nieuwe wagen?

Ben jij op zoek naar een Polestar? Kies uit meer dan 40.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste Polestar-zoekertjes nu hier:

Meer lezen over:

Christiaens  Jean-Francois
Over de auteur: Christiaens Jean-Francois Jean-François Christiaens is autojournalist sinds 2005. Hij houdt van alles wat rijdt, van elektrische auto’s tot hypercars.
Maar zijn hart gaat vooral sneller slaan van hot hatches uit het GTI-tijdperk. Hoewel een comfortabele break hem ook weer niet onbewogen laat.
Heet dat dan ouder worden?

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Audi Q4 e-tron krijgt meer vermogen dankzij een update

Audi Q4 e-tron krijgt meer vermogen dankzij een update

Het model krijgt een nieuwe, meer efficiënte batterij en elektromotor.

Vergeten model: Opel Frontera, potentieel verzamelobject?

Vergeten model: Opel Frontera, potentieel verzamelobject?

Het model is misschien een beetje in de vergetelheid geraakt, maar de eerste exemplaren van de Opel Frontera kunnen nu als oldtimer ingeschreven worden! Een model dat weleens gewild zou kunnen worden. We leggen uit waarom.

Focus op het indrukwekkende elektrische EQ-gamma van Mercedes

Focus op het indrukwekkende elektrische EQ-gamma van Mercedes

De elektrische EQ-familie van Mercedes telt tegenwoordig een breed scala aan modellen voor alle behoeften. Laten we de verschillende leden van deze familie eens overlopen.

Polestar: van 3 tot 7, wat weten we al over de toekomstige modellen?

Polestar: van 3 tot 7, wat weten we al over de toekomstige modellen?

Van een grote SUV tot een kleine roadster, langs een vierdeurs-GT en een SUV-coupé: dit is alles wat we al weten over de toekomstige modellen van Polestar.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
5 km

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's
€ 56.000
2021
1.500 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 21.990
2021
33.000 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km