Vanaf nu kan je een tweedehandswagen in private lease verwerven

VROOM.be en ALD Automotive zijn een unieke samenwerking begonnen. Voortaan kunnen particulieren een tweedehandswagen heel eenvoudig en goedkoop leasen via VROOM.be.
  • VROOM  Team VROOM Team
  • 13 oktober 2020
  • Aankoop

Vanaf nu kan je een tweedehandswagen in private lease verwerven

ALD Automotive, de Belgische expert in operationele leasing, wil zijn beste auto’s een tweede leven geven nadat hun eerste leasingcontract afgelopen is. Na zijn tweedehandsleasing voor ondernemingen met ALD 2Life Lease verbreedt de verhuurder dit aanbod nu ook naar particulieren dankzij VROOM.be. Op die manier worden de voordelen van een huurcontract gecombineerd met met de aantrekkelijke prijs van een tweedehandswagen.

“De cijfers tonen aan dat de tweedehandsmarkt kerngezond is,” vertelt Ann Larosse, verantwoordelijke voor innovatie en producten bij ALD Automotive. “Vorig jaar zijn in België meer dan 650.000 tweedehandswagens ingeschreven. Dat waren er 100.000 meer dan het aantal nieuw auto’s. De tweedehandsmarkt is bovendien robuust en werd minder hard getroffen door de Covid-19-crisis”.

Kort samengevat kan je met dit nieuwe project online een tweedehandswagen huren voor een lage prijs met alle voordelen die horen bij een leasecontract. Dankzij de samenwerking met ALD Automotive kan VROOM.be zijn bezoekers meer mogelijkheden geven dan gewoon de aankoop van een tweedehandswagen. “ALD 2Life is een antwoord op de veranderingen die we zien gebeuren op de automarkt,” verklaart Hand De Mondt, CEO van Mobly en VROOM.be. “Hoewel we evolueren naar een steeds flexibeler mobiliteit in grote steden blijft het gebruik van een persoonlijke wagen nog vele jaren de norm voor de meerderheid van de bevolking. Deze dienst is een betaalbare manier om volledig zorgeloos de weg op te gaan met een uitstekende tweedehandswagen”.

Vanaf nu kan je een tweedehandswagen in private lease verwerven

De tweedehandswagens die ALD via VROOM.be aanbiedt worden zorgvuldig geselecteerd. Ze ondergaan een volledige inspectie, een extra onderhoud en een diepe reiniging. De auto’s zijn op korte termijn beschikbaar – gemiddeld binnen de twee weken. ALD Automotive is ook verantwoordelijk voor de hele naverkoopdienst van Life2Lease: onderhoud, herstellingen, pechbijstand, onbeperkte zomerbanden en een omniumverzekering zijn inbegrepen.

Meer lezen over:

VROOM  Team
Over de auteur: VROOM Team

Aanbevolen advies voor jou

Meer adviezen
Is deze Model Y de meest interessante Tesla van allemaal?

Is deze Model Y de meest interessante Tesla van allemaal?

De nieuwe Model Y Long Range RWD biedt tot 600 km actieradius voor een vanafprijs van 49.970 euro, waarmee het qua prijs/autonomie de meest interessante Tesla van allemaal is!

Welke Renault Austral moet je kiezen? (2024)

Welke Renault Austral moet je kiezen? (2024)

Welke uitvoering, motorisatie en opties moet je kiezen op de Renault Austral in 2024? Het maakt uiteindelijk weinig uit, we leggen uit waarom.

Zoveel kost de Audi Q6 e-tron

Zoveel kost de Audi Q6 e-tron

De Audi Q6 e-tron is nu te bestellen in verschillende uitvoeringen met een vanafprijs van 75.900 euro, maar hij zou binnenkort goedkoper moeten worden...

Tesla Model 3: €4.000 goedkoper

Tesla Model 3: €4.000 goedkoper

Tesla heeft de prijs van beide varianten van de Model 3 Highland met 4.000 euro verlaagd, en de Long Range krijgt een nieuwe naam.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Manueel

€ 21.500

Benzine, Automaat

€ 27.547

Benzine, Manueel

€ 23.748

Diesel, Manueel

€ 32.584

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's
€ 52.990
2019
105.433 km

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 52.900
2021
1.500 km