Hyundai Staria: nu ook als camper en… limousine !

Het Koreaanse busje gaat de strijd aan met de VW California en de Ford Transit Nugget, maar ook met de Mercedes S-Klasse en de nieuwe BMW 7 Reeks!

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 21 april 2022
  • Divers

Ken je de Hyundai Staria niet? Het is de imposante monovolume van de Koreaanse autobouwer. Dankzij zijn lengte van 5,25 meter kunnen er tot 11 mensen in plaatsnemen! En hij ziet er ook nog eens goed uit! De meest recente generatie heeft eerder iets van een concept car dan een productiemodel. Twee ongeziene afgeleiden werden pas toegevoegd aan het gamma. En ze verschillen stevig van elkaar...

Staria Lounge Camper 

Voor wie houdt van kamperen is er de Staria Lounge Camper. Net zoals zijn directe concurrenten, de Ford Transit Nugget en VW California, beschikt hij over een vouwdak en alles wat je nodig hebt om er in alle comfort op uit te trekken. Bovendien krijgt hij een aanraakscherm om alle functies te bedienen: de temperatuurcontrole, het dak, het beheer van het elektrische systeem en de waterreserve. Deze camper-editie is helaas niet beschikbaar in België, maar wel in Duitsland, moest je interesse hebben.

Staria Lounge Limousine

Hyundai heeft ook gedacht aan wie van luxe houdt, met een Limousine-uitvoering! Net als in de Camper is zijn dak verhoogd. Niet om er een uitvouwbare tent op te zetten, maar wel om een 25 duim groot scherm in te bouwen op dezelfde manier als in de nieuwe BMW 7 Reeks en i7! Het comfort op de achterste zetels is royaal! Maar of de Lounge Limousine ook beschikbaar zal zijn in Europa, dat is nog niet zeker...

Op zoek naar een nieuwe wagen?

Ben jij op zoek naar een Hyundai? Kies uit meer dan 30.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste Hyundai-zoekertjes nu hier:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Fisker Ocean: 707 km WLTP, recordbereik voor een elektrische SUV

Fisker Ocean: 707 km WLTP, recordbereik voor een elektrische SUV

Fisker wil een impact maken met zijn elektrische SUV Ocean. De ‘Extreme’-versie krijgt een WLTP-autonomie van 707 km, “de grootste actieradius van alle batterij-elektrische SUV’s in Europa”.

Peugeot Inception Concept: we mochten hem ontdekken!

Peugeot Inception Concept: we mochten hem ontdekken!

Ter gelegenheid van zijn Europese première konden we Peugeots belangrijke Inception Concept in levende lijve ontdekken. Interesse in een kleine rondleiding van het model?

Renault Espace: Austral XXL

Renault Espace: Austral XXL

De 6e generatie Espace is uiteindelijk slechts een 21 cm langere Austral met 7 zitplaatsen... Maar dat belet Renault niet om te verkondigen dat je meer ruimte hebt aan boord dan bij de vorige generatie!

Hyundai heeft genoeg van de traditionele sedan

Hyundai heeft genoeg van de traditionele sedan

Hyundai brengt steeds meer modellen uit met een charismatische look, zoals deze nieuwe Sonata, die duidelijk geen saaie berline meer is.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 25.961
2021
10 km

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 34.950
2021
4 km

Benzine, Automaat

€ 40.950
2021
4 km

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km

Benzine, Automaat

€ 33.490
2021
19.500 km
€ 56.181
2021
1.500 km