Polestar: focus op de saloncondities 2024

Polestar maakt gebruik van de salonperiode om aantrekkelijke lanceringscondities te bieden voor zijn gloednieuwe elektrische SUV Polestar 3. Maar het merk biedt ook snel leverbare Polestar 2-stockmodellen.

  • Christiaens  Jean-Francois Christiaens Jean-Francois
  • 12 januari 2024
  • Sector

Als een van de meest langverwachte nieuwigheden voor 2024 gaat Polestar eindelijk de eerste exemplaren van zijn eerste SUV beginnen leveren in de loop van het jaar. Het strakker gelijnde neefje van de grote Volvo EX90, dat we onlangs in detail konden ontdekken, geniet momenteel bovendien van aantrekkelijke lanceringscondities.

Launch Edition

Polestar neemt namelijk bestellingen aan van een Launch Edition van zijn SUV, die de Pilot- en Plus-pakketten gratis meekrijgt. Dat betekent dat je standaard geniet van de veiligheidsuitrusting van het Pilot-pakket (semi-autonoom rijden met Pilot Assist, automatisch inparkeren dankzij Park Assist Pilot en een head-up display). Met het Plus-pakket mag je daar nog eens het Bowers & Wilkins-audiosysteem met 25 luidsprekers (1.610 W), zetels bekleed met biotextiel of met wol, 21-inch lichtmetalen velgen, verwarmde achterzetels, een akoestische en warmtewerende voorruit, een elektrisch instelbare stuurkolom, soft-close deuren, enzovoort.

Performance-pakket voor de halve prijsVoor de liefhebbers biedt Polestar tijdens deze salonperiode ook het Performance-pakket aan voor de helft van de prijs. Dat betekent nog eens een tijdelijk voordeel van 3.300 euro. Het Performance-pakket doet het totale vermogen van de twee elektromotoren niet enkel stijgen tot 380 kW (517 pk), maar gaat ook gepaard met een sportievere afstelling van de ophanging, 22-inch lichtmetalen velgen en specifieke stijlelementen (zoals de goudkleurige gordels).

Kan je niet wachten?

Naast deze aanbiedingen en enkele voordelige financieringsvoorwaarden voor professionals, heeft Polestar ook een mobiliteitsoplossing voorzien voor klanten die haast hebben om achter het stuur van een nieuwe auto te kruipen. Bestel je nu een Polestar 3, dan wordt jouw nieuwe auto namelijk al geleverd in augustus of september 2024. En via mobiliteitspartner Hertz biedt Polestar de mogelijkheid aan om in de tussentijd met een Polestar 2 te rijden dankzij het 'Bridge'-aanbod.

Daarnaast heeft Polestar ook enkele aanbiedingen in petto voor zijn berline Polestar 2, die net een facelift heeft gekregen voor modeljaar 2024. De stockmodellen van de Polestar 2, die snel leverbaar zijn, krijgen namelijk een gratis Pilot-pakket aangeboden.
Op zoek naar een nieuwe wagen?

Ben jij op zoek naar een Polestar? Kies uit meer dan 45.000 wagens op VROOM.be. Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste Polestar-zoekertjes nu hier:

Meer lezen over:

Christiaens  Jean-Francois
Over de auteur: Christiaens Jean-Francois Jean-François Christiaens is autojournalist sinds 2005. Hij houdt van alles wat rijdt, van elektrische auto’s tot hypercars.
Maar zijn hart gaat vooral sneller slaan van hot hatches uit het GTI-tijdperk. Hoewel een comfortabele break hem ook weer niet onbewogen laat.
Heet dat dan ouder worden?

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Alles wat je moet weten over Lynk & Co

Alles wat je moet weten over Lynk & Co

Misschien wist je het al, maar Lynk & Co is veel meer dan zomaar de constructeur van de SUV 01 die in Europa wordt verkocht…

De nieuwe Toyota Land Cruiser in 5 punten

De nieuwe Toyota Land Cruiser in 5 punten

De Belgische prijzen van de nieuwe Toyota Land Cruiser zijn bekend. De gelegenheid om in detail te treden over de nieuwste generatie van de iconische terreinwagen.

Scoop: de Kia EV3 komt dichterbij

Scoop: de Kia EV3 komt dichterbij

Onze spionnen hebben een gecamoufleerde productieversie gespot van de Kia EV3. Krijgen we binnenkort dan de presentatie?

Heeft de Smart Fortwo nog een toekomst?

Heeft de Smart Fortwo nog een toekomst?

Smart is op zoek naar een industriële partner om de volgende generatie van zijn elektrische tweezitter te produceren.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Benzine, Automaat

€ 27.547

Diesel, Manueel

€ 32.584

Benzine, Manueel

€ 21.500

Benzine, Manueel

€ 23.748

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km
€ 52.900
2021
1.500 km
€ 52.990
2019
105.433 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km