Top 6 van de advertenties tijdens de Super Bowl

Zoals steeds hebben automerken zich uitgesloofd om hét Amerikaanse evenement van het jaar op te vrolijken met hun reclamecampagnes. Dit zijn onze 3 favorieten van dit jaar en 3 toppers uit de oude doos die nog steeds werken.

  • Vanhouche  Sébastien Vanhouche Sébastien
  • 14 februari 2023
  • Divers

Onze favorieten van 2023: 

Kia kwam met een wat verwarde maar wel zorgzame vader en zijn Telluride X-Pro in een reclamefilmpje dat je zeker zal doen lachen:


General Motors werkte samen met Netflix voor een eerder surrealistisch maar wel amusant schouwspel, om aan te kondigen dat er op het videostreamingplatform voortaan meer van zijn elektrische auto’s te zien zouden zijn. Als de situatie zich daartoe leent natuurlijk...


Bij deze editie van de Super Bowl draaide het sowieso om humor. Jeep deed lustig mee door zijn Wrangler en Grand Cherokee 4xe zowat overal te parkeren, ook onder een berg sneeuw!


Uit de oude doos:

In 2011 werkte Volkswagen samen met de productieploeg van Star Wars om één van de beste video’s ooit getoond op de Super Bowl in te blikken.


In datzelfde jaar leverde ook Chrysler sterk werk af, door een beroep te doen op niemand minder dan Eminem om één van zijn nummers te herwerken om ‘Detroit’ op een andere manier te belichten. Oordeel zelf:


3 jaar later wist Fiat de aandacht te trekken door een blauw pilletje te laten vallen in zijn Fiat 500 om zo zijn 500X SUV te lanceren...


 

Het laatste autonieuws op de voet volgen?

Vond je dit artikel interessant en wil je het laatste autonieuws meteen in je mailbox ontvangen? Schrijf je – net als meer dan 300.000 autoliefhebbers – nu gratis in via e-mail:

Meer lezen over:

Vanhouche  Sébastien
Over de auteur: Vanhouche Sébastien Sébastien is altijd al gebeten geweest door de autowereld in de breedste betekenis van het woord. Hij is echt in alles geïnteresseerd, van kleine oldtimers met verbrandingsmotor tot moderne elektrische mastodonten. Hij heeft echter wel een zwak voor snelle maar discrete auto’s. Er gaat niets boven een break die barst van het vermogen voor discreet rijplezier.

Aanbevolen nieuws voor jou

Meer nieuws
Mini Aceman: compacte elektrische crossover

Mini Aceman: compacte elektrische crossover

Dit is waarom de Mini Countryman SUV zo gegroeid is met zijn nieuwe generatie: er moest plaats gemaakt worden voor een klein broertje. Dit is de Mini Aceman, een volledig elektrische crossover.

Mercedes G 580 EQ: de elektrische G-Klasse is eindelijk klaar!

Mercedes G 580 EQ: de elektrische G-Klasse is eindelijk klaar!

De Duitse terreinwagen geboren in 1979 vindt zichzelf opnieuw uit voor het elektrische tijdperk. De elektrische G-Klasse heet echter niet EQG, maar G 580 EQ. De specs zijn alvast veelbelovend...

Volkswagen ID. Code: van China, voor China

Volkswagen ID. Code: van China, voor China

De Volkswagen ID. Code is een conceptversie van een volledig elektrische SUV boordevol nieuwe technologie! Maar enkel China zal ervan kunnen genieten...

BMW: facelift voor de i4 en 4 Reeks Gran Coupé

BMW: facelift voor de i4 en 4 Reeks Gran Coupé

Naast een nieuwe look krijgt de facelift van de BMW i4 een nieuwe motorisatie, de xDrive40 met 295 kW (401 pk) en 548 km autonomie.

Aanbevolen nieuwe auto's voor jou

Meer nieuwe auto's

Diesel, Manueel

€ 32.584

Benzine, Manueel

€ 21.500

Benzine, Manueel

€ 23.748

Benzine, Automaat

€ 27.547

Aanbevolen tweedehands auto's voor jou

Meer tweedehands auto's

Benzine, Automaat

€ 23.500
2020
30.212 km

Benzine, Automaat

€ 28.995
2011
65.000 km
€ 52.990
2019
105.433 km
€ 52.900
2021
1.500 km