Na 4 jaar productie krijgt de Aston Martin DBX een facelift, of misschien eerder een 'interieurlift'. Het uiterlijk van de Britse sport-SUV is quasi onveranderd gebleven, op wat nieuwe kleurtjes en velgen na, maar het interieur is wel quasi volledig nieuw. Zowel het stuur, de middenconsole en vooral de displays lijken nu meer op die van de onlangs vernieuwde DB12 en Vantage.

Technologische upgrade

De Aston Martin DBX geniet ook van een welverdiende update op technologisch vlak. De Britse SUV krijgt nu een digitaal instrumentenpaneel van 12,3 inch, terwijl het centrale display van 10,25 inch nu ook eindelijk aanraakgevoelig is! Als kers op de taart verbinden Android Auto en Apple CarPlay nu ook draadloos met het volledig nieuwe infotainmentsysteem. 

707 pk of niets

De Aston Martin DBX is met de facelift nu enkel nog maar als 707 te krijgen, vanwege de populariteit van deze topversie. Zoals zijn naam aangeeft, levert zijn 4 liter-V8 met twee turbo's afkomstig van Mercedes-AMG 520 kW (707 pk) en 900 Nm koppel. Die wordt standaard gekoppeld aan een 9-trapsautomaat, eveneens afkomstig van het Duitse merk. Het geheel maakt het mogelijk voor de Aston Martin DBX 707 om in 3,3 seconden naar 100 km/u te katapulteren, met een top van 310 km/u. De productie en de eerste leveringen van deze vernieuwde DBX beginnen in het vierde kwartaal van 2024.