Jean-Francois Christiaens

13 SEP 2019

H.Essers FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix: spektakel in XXL‑formaat!

Ben je gek op spectaculaire races? Dan moet je dit weekend van 14-15 september zeker naar Zolder trekken voor het Belgische hoofdstuk van het Europese kampioenschap voor racetrucks.

Het is ondertussen een traditie: Zolder opent het weekend van 14-15 september zijn deuren voor een hoofdstuk van het Europese kampioenschap voor racetrucks. Met zijn mengeling van krappe bochten en chicanes wordt het Limburgse circuit opnieuw een uitdaging van formaat voor de coureurs van deze XXL-racewagens. En voor de toeschouwers is op die manier een schitterend spektakel gegarandeerd. Temeer omdat in Zolder dit weekend ook de vrachtwagens zullen racen die zijn ingeschreven in het Nederlandse kampioenschap. En liefhebbers van autosport in een meer traditioneel formaatkunnen komen kijken naar de “Cup & Tourenwagen Trophy”.

Truckshow

Het spektakel is trouwens niet enkel op het circuit van Zolder verzekerd dit weekend. De H.Essers FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix geeft je ook de kans om originele vrachtwagens te komen bewonderen in de tentoonstelling “Tielen Truckshow” die ter plekke wordt georganiseerd. Knappe trucks, die op zondag trouwens een ererondje zullen rijden over het circuit. Plezier gegarandeerd voor klein… en groot!

Info en tickets? Die vind je op de website van het Circuit van Zolder.

Advertentie
Advertentie
Advertentie