Jean-Francois Christiaens

23 OKT 2018

Top Gear gaat voort met twee volstrekt onbekende presentatoren

Acteur Matt LeBlanc verlaat het Top Gear-team, dus de productie kondigt zijn opvolgers aan: Paddy McGuinness en Freddie Flintoff. Wie zijn deze twee nobele onbekenden?

Het tijdperk van Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond in het bekendste autoprogramma ter wereld is al een tijdje voorbij. Friends-acteur Matt LeBlanc zorgde voor een frisse wind door het programma, maar na het 26ste seizoen van Top Gear wil hij het voor bekeken houden. Rory Reid, een van de andere presentatoren, heeft ook aangekondigd een stapje terug te willen zetten. De productie van het BBC-programma moest dus op zoek naar twee andere gezichten om Chris Harris gezelschap te houden in de uitzendingen.

Comedian en cricketspeler

Vanaf het 27ste seizoen van Top Gear bestaat het presentatietrio dus uit Chris Harris, Paddy McGuinness en Freddie Flintoff. Bekende namen in Groot-Brittannië, als comedian en cricketspeler. Chris Harris kijkt er alvast naar uit: “We gaan ons amuseren met Paddy en Freddie. Ze zijn beiden briljante en naturelle artiesten. Hun deugnieterij achter het stuur van de spannendste auto’s op de planeet zal het spektakel naar een nieuwe dimensie brengen.”

Advertentie
Advertentie
Advertentie