Mitsubishi

Mitsubishi

Aanbevolen tests

Meer tests van dit merk
3,6 /5 Rijtest: Mitsubishi Eclipse Cross 1.5T, de late genodigde

Rijtest: Mitsubishi Eclipse Cross 1.5T, de late genodigde

Met deze Eclipse Cross hoopt Mitsubishi zichzelf weer in de kijker te werken. De looks van de middelgrote SUV trekken de aandacht alvast, maar is dat voldoende om klanten te overtuigen in dit hypercompetitieve segment?

3,9 /5 Getest: Mitsubishi Outlander PHEV 2019, elektrische ziel

Getest: Mitsubishi Outlander PHEV 2019, elektrische ziel

Na een eerste facelift in 2015 krijgt de plug-inhybride Outlander nu grondige technische wijzigingen. Maakt dat deze SUV met elektrische ziel nog interessanter?

2,9 /5 Test: Mitsubishi Space Star, geen enkel risico

Test: Mitsubishi Space Star, geen enkel risico

Om gebruik te maken van de afnemende concurrentie in het stadswagensegment geeft Mitsubishi zijn Space Star een tweede opfrisbeurt. Het schuwt daarbij alle risico’s.

3,7 /5 Rijtest: Mitsubishi Outlander PHEV, aanloop naar de toekomst

Rijtest: Mitsubishi Outlander PHEV, aanloop naar de toekomst

De toekomst is volgens de Japanners elektrisch, of toch minstens hybride. Mitsubishi stak zijn teen in 2013 al in het water om de temperatuur te meten met de Outlander PHEV. Zwemklaar, zo bleek: de hybride SUV werd een schot in de roos.

Over Mitsubishi

Mitsubishi tweedehands

Mitsubishi tweedehands: prettig en comfortabel autorijden

Zoek je een robuuste en betrouwbare auto en bij voorkeur ook eentje die aantrekkelijk geprijsd is? In een Mitsubishi tweedehands komen al deze elementen samen. Dit Japanse merk heeft altijd een model dat bij je past zodat er ook voor jou een wagen beschikbaar is. Een tweedehands Mitsubishi kopen is daarom een uitstekend idee. Een Mitsubishi occasie komt bij verschillende doeleinden goed van pas en is een verrijking van je dagelijks leven. Wat zijn de voordelen van een Mitsubishi tweedehands? Wat zijn de populairste Mitsubishi modellen? Vroom legt je alles uit.

Hoe is Mitsubishi ontstaan?

De productie van voertuigen komt in beeld vanaf het jaar 1917. Dit is ook het jaar waarin het automerk is opgericht door Yataro Iwasaki. Het bedrijf is tegelijkertijd onderdeel van de multinational Mitsubishi Group. Sinds 2016 heeft Nissan een meerderheidsbelang in het autobedrijf en behoort het tot de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Hoe dan ook, het merk staat bekend als een echte pionier. Mitsubishi ontwikkelde niet alleen de eerste auto voorzien van een elektrische motor, maar produceerde ook een dieselauto in combinatie met achterwielaandrijving. Belangrijke concurrenten van het merk zijn onder andere Mazda, Nissan, Toyota, Kia en Hyundai.

Waarom de naam Mitsubishi?

Bij de aankoop van een tweedehands Mitsubishi is het de naam van het merk die direct opvalt. In het Japans betekent de naam 'drie diamanten'. Mitsu staat voor 'drie' en hishi betekent 'waterkastanje'. De waterkastanje heeft bladeren in de vorm van ruiten. De betekenis van de naam zie je ook terug in het logo. Daar lees je meer over in de volgende alinea.

Wat vertelt het logo van Mitsubishi?

Zojuist vertelde we je al iets meer over de betekenis van de naam Mitsubishi. De bladeren van de waterkastanje (in de vorm van ruiten) vind je echter ook terug in het Mitsubishi logo. Ze symboliseren eerlijkheid, creativiteit en motivatie. Overigens verwijst het logo ook naar de naam van de oprichter, want de bladeren van de waterkastanje vind je eveneens terug in het familiewapen.

Wat zijn populaire Mitsubishi tweedehands wagens?

Ben je op zoek naar een betaalbare en betrouwbare Mitsubishi tweedehands auto? Dan zit je bij Vroom helemaal goed. Wij zetten enkele populaire Mitsubishi tweedehands auto's voor je op een rij:

  • Mitsubishi ASX tweedehands: de ASX is een crossover die sinds 2010 verkrijgbaar is op de Europese markt. De compacte SUV beschikt over de nodige bagageruimte en is daarom aantrekkelijk als Mitsubishi tweedehands auto.
  • Mitsubishi l200 tweedehands: dit is een betrouwbare en uitgebreide pick-up. Het voertuig is al sinds 1978 op de markt en is eigenlijk altijd een verkoopsucces geweest.
  • Mitsubishi Outlander tweedehands: de Mitsubishi Outlander is enorm in trek als tweedehands wagen. De 5-deurs SUV is sinds 2003 op de markt en naast een benzine-uitvoering ook verkrijgbaar als plug-in hybride. Dit maakt deze Mitsubishi tweedehands wagen tot een interessante keuze voor milieuvriendelijke autorijders.

Waarom kies je voor een Mitsubishi tweedehands

In je zoektocht naar een tweedehands Mitsubishi wil je graag weten waarom het een meerwaarde is een Mitsubishi tweedehands te kopen. Wat zijn de pluspunten van een Mitsubishi tweedehands wagen?

  • Met de aankoop van een Mitsubishi tweedehands wagen ben je voordeliger uit dan wanneer je een nieuwe wagen koopt.
  • Je profiteert bij een Mitsubishi altijd van een robuuste en betrouwbare wagen.
  • Met een Mitsubishi tweedehands wagen heb je de garantie dat je kiest voor een auto van een innovatief automerk.
  • De Mitsubishi tweedehands auto is in trek bij zowel particuliere als zakelijke autorijders.

Mitsubishi tweedehands aanschaffen? Bekijk het aanbod Mitsubishi tweedehands auto's bij Vroom

Gaat je voorkeur uit naar een Mitsubishi tweedehands auto en koop je die het liefst ná het maken van een proefrit? Neem dan een kijkje bij ons actuele aanbod Mitsubishi tweedehands voertuigen. Kies uit duizenden voertuigen die allemaal scherp geprijsd zijn en ontdek de meerwaarde van een Mitsubishi tweedehands auto. Vragen over de werking of aankoop van een Mitsubishi tweedehands wagen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag in het selecteren van de juiste Mitsubishi tweedehands auto.