Infiniti

Infiniti

Alle modellen

Aanbevolen tests

Meer tests van dit merk
Infiniti Q30: Een veroveringswapen?

Infiniti Q30: Een veroveringswapen?

De merknaam Infiniti is nog geen grote bekende op onze Europese wegen, maar toch zet Infiniti ondertussen stevig voet op onze bodem. Eerst was er de Q50 die vrolijk in de poel sprong waar het trio Audi A4 - BMW 3-Reeks en Mercedes C-Klasse de plak zwaait. De Q50 bracht het er goed van af, ook in de verkoopcijfers. Nu schakelt Infiniti met deze Q30 een versnelling hoger. Hij zal in het segment van de Audi A3, BMW 1-Reeks en Mercedes A-Klasse de lat hoger willen leggen.

Infiniti Q50S Hybrid: het ontdekken waard

Infiniti Q50S Hybrid: het ontdekken waard

Infiniti, het luxemerk van Nissan, heeft een woelige periode achter de rug in België maar lijkt nu op de goede weg. Op het juiste moment, want de premiumconstructeur heeft nu enkele aantrekkelijke modellen. Dit is de Q50S Hybride, een vrij exotische wagen. 

3,4 /5 Infiniti Q60 S 3.0T: een andere smaak

Infiniti Q60 S 3.0T: een andere smaak

Met een drukgevoede V6 van meer dan 400 pk en een agressieve lijn lijkt deze coupé richting BMW M4 en Audi RS5 te lonken. Toch biedt dit model heel wat anders…

Infiniti Q50 2.2d: weerstand uit Japan

Infiniti Q50 2.2d: weerstand uit Japan

Je ziet ze overal: de Audi A4, BMW 3-Serie en Mercedes C-Klasse. Dit trio van Duitse berlines heeft de straat en de bedrijven veroverd, maar er zijn nog enkele merken die weerstand bieden met hun eigen argumenten. In afwachting van de mooie XE van Jaguar presenteren we de Q50 van Infiniti met een motor van … Mercedes.

Over Infiniti

Infiniti tweedehands

Infiniti tweedehands: luxe en mooie wagens

Wil je een tweedehands auto kopen en tegelijkertijd genieten van luxe en comfort? Dit is goed mogelijk door de aankoop van een Infiniti tweedehands auto. Een tweedehands Infiniti is afkomstig uit Japan en concurreert met allerlei topmodellen uit Amerika. Of het nu gaat om een sedan, een MPV of stadsauto, het merk Infiniti biedt ieder wat wils. Overweeg je om een Infiniti tweedehands wagen aan te schaffen? Vind dan een Infiniti occasie via de website van Vroom. Wij helpen je met genoegen aan een betaalbare tweedehands Infiniti.

Wanneer is Infiniti opgericht?

Infiniti is een Japans automerk en is in 1989 opgericht door Bill Bruce. Het doel was om ook het luxere segment te bedienen met exclusieve wagens. Infiniti maakt onderdeel uit van Nissan. Belangrijke concurrenten van Infiniti zijn Lexus en Acura. De vierdeurs sedan Q45 was het allereerste model dat op de markt verscheen. Vooral de V8-motor met een vermogen van 278 pk trok de aandacht. Later verschenen nog meer modellen op de markt waarmee Infiniti de volledige autowereld wist te veroveren. Kortom: een Infiniti tweedehands wagen is altijd een prima keuze.

Waarom de naam Infiniti en waar staat het bedrijf voor?

Infiniti symboliseert oneindigheid en dit past uitstekend bij het Japanse autobedrijf. Het is de missie van Infiniti om krachtige en sterke auto's te produceren. Daarbij speelt ook de techniek een belangrijke rol. De premium wagens vallen vooral op vanwege het originele design en de krachtige motoren.

Hoe ziet het logo van Infiniti er uit?

In het speuren naar een geschikte Infiniti tweedehands auto valt je oog al snel op het Infiniti-logo. Het symbool van Infiniti bestaat uit een ovaal logo en heeft zelfs wel iets weg van een omgekeerde Packman. Er zijn allerlei theorieën over de betekenis van het logo, maar het symboliseert vooral oneindigheid.

Tweedehands Infiniti kopen: welk Infiniti tweedehands model kies je?

Hoef je niet langer na te denken en besluit je om een tweedehands Infiniti aan te schaffen? Tijdens je speurtocht kom je ongetwijfeld nog andere modellen tegen. Dan is het prettig om te weten welke Infiniti tweedehands modellen er op de markt zijn. Een populair model is ongetwijfeld de Infiniti Q50 tweedehands. Deze Infiniti Q50 verscheen in 2013 op de markt. De vierdeurs sedan beschikt over een benzine- of dieselmotor. Verder zijn er ook hybride modellen te koop. Een aantrekkelijke optie in je zoektocht naar een Infiniti tweedehands auto.

Waarom een Infiniti tweedehands kopen?

Een Infiniti tweedehands auto levert je altijd voordelen op. Vroom benoemt alle pluspunten van een Infiniti tweedehands:

  • Met een Infiniti tweedehands wagen geniet je van eindeloos rijplezier.
  • Een Infiniti tweedehands auto kun je ook wel zien als een combinatie van een Nissan en Renault: betaalbaar maar toch luxe en comfortabel uitgerust.
  • De technologie in een Infiniti tweedehands is prestatiegericht en dus ben je altijd zeker van het nodige aantal pk's.

Infiniti auto tweedehands kopen? Bekijk het aanbod op Vroom.

Heb je een Infiniti tweedehands wagen op je verlanglijstje staan en bereid je je graag goed voor op je aankoop? Neem dan een kijkje op onze website en maak de keuze uit verschillende Infiniti tweedehands wagens. We hebben altijd een passend voertuig voor jou in de aanbieding. Staat je favoriete Infiniti tweedehands auto er tussen en wil je zelf ervaren hoe het voertuig rijdt? Maak dan een afspraak voor een proefrit. Loop je met een aantal prangende vragen over een Infiniti tweedehands? Twijfel dan niet, maar neem gerust contact met ons op.