Hoewel Ferrari nog maar net zijn nieuwe vlaggenschip heeft onthuld, de 12Cilindri, is het alweer tijd voor het merk met het steigerende paard om zich op een nieuw project te richten. Een nieuw model dat, te zien aan deze recente spyshots van in de buurt van Maranello, de opvolger wordt van de SF90! De Italiaanse sportwagen met middenmotor is dan ook al meer dan 5 jaar geleden onthuld, in mei 2019. Het wordt dus binnenkort tijd voor enkele upgrades om hem bij de tijd te houden.

Geruchten over grote evoluties

Eerlijk gezegd is het simpelweg onmogelijk om ook maar iets van het design van het model te ontwaren onder deze dikke laag camouflage. Maar onze spionnen hebben niet enkel ogen, ze hebben ook oren! En de geruchten, rechtstreeks afkomstig uit Maranello, spreken over een grondige evolutie van het design van de opvolger van de SF90, vooral ter hoogte van de lichten en de uitlaat. We zijn alvast benieuwd.

Nog veel vragen

Natuurlijk is er nog veel onbekend over dit nieuwe model dat de eerste plug-inhybride van Ferrari moet opvolgen. Hoewel hij naar alle waarschijnlijkheid nog steeds een plug-inhybride V8 krijgt met twee turbo's, weten we nog niet hoe krachtig hij wordt. Wordt het meer dan de 1.030 pk van de SF90 XX? We weten ook nog niet wanneer hij op de markt komt, noch tegen welke prijs... Voor het antwoord op al deze vragen is er helaas maar één oplossing: geduld uitoefenen.